Gå til sidens hovedinnhold

Jason Morrison til Aalesund

Artikkelen er over 10 år gammel

Jason Morrison vraker SIF til fordel for Aalesund og dobler gasjen i sin nye klubb.

DRAMMEN/ÅLESUND: Den jaimaicanske midtbanespilleren har prøvespilt for den tidligere engelske storklubben Leeds United de siste ukene, men han får ikke kontrakt på Elland Road. Nå viser det seg at 26-åringen heller ikke blir værende i Strømsgodset.

Etter hva Drammens Tidende erfarer har Morrison undertegnet kontrakt med SIFs Tippeliga-rival Aalesund.

Morrison har lenge hatt et stående tilbud fra Strømsgodset, men sunnmøringene lokker midtbaneankeret med langt bedre lønnsbetingelser. Etter hva Drammens Tidende kjenner til vil Morrison tjene dobbelt så mye som den best betalte spilleren i SIF, og dette er et lønnsnivå som drammenserne ikke vil eller kan følge.

Trøbbel med arbeidstillatelse

Jason Morrison har som nevnt vist seg frem i Leeds United, og han skal sågar ha vist seg fram på en fordelaktig måte i to treningskamper, men i følge rapportene i England er det fortsatt vanskelig for Morrison å få arbeidstillatelse på øyriket. Dette har tidligere stoppet ham fra en overgang til Sheffield United.

Drammens Tidende har ikke lykkes med å få en kommentar fra noen i Strømsgodset, men drammenserne har nå rettet blikket mot andre kandidater i midtbaneleddet. Blant annet håper klubben fortsatt å lande Bodø/Glimt-talentet Anders Konradsen.

Jason Morrison kom til Godset midtveis i forrige sesong fra ungarske Ferencvaros og imponerte stort i enkelte kamper. Blant annet var midtbaneankeret meget sentral og tegnet seg på scoringslisten i NM-semifinalen mot Odd. Morrison sto også fram som banens gigant da Follo ble slått 2-0 i finalen.

Kommentarer til denne saken