Klar for Godset

Mounir Hamoud ble i dag klar for Godset fra neste sesong. Her i duell med tidligere SIF-spiller Fredrik Winsnes.

Mounir Hamoud ble i dag klar for Godset fra neste sesong. Her i duell med tidligere SIF-spiller Fredrik Winsnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bodø/Glimt-backen Mounir Hamoud (26) undertegnet i dag en treårskontrakt med Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Avtalen gjelder fra 1. januar 2012. Den siste tiden har det blitt spekulert hvorvidt Hamoud hentes til SIF allerede i sommer dersom Glenn Andersen forsvinner til Start, men mye tyder på at 26-åringen fullfører sesongen i Glimt.

Del på Facebook

Strømsgodset er uansett strålende fornøyd med å ha sikret seg underskriften til den offensive høyrebacken.

- Det var veldig viktig for oss å få på plass denne signeringen tidlig. Mounir holder et veldig høyt nivå, og det var et sterkt ønske fra Ronny og trenerteamet å få ham til klubben, sier sportssjef Jostein Flo. *

LES OGSÅ:
SIF-brasse aktuell for MIF

Han har brukt formiddagen til å formalisere de siste detaljene rundt treårskontrakten. Hamouds nåværende avtale med Glimt utløper ved sesongslutt, hvilket betyr at den tidligere Lyn-spilleren kommer vederlagsfritt til SIF.

- Mounir har vært tydelig på at han virkelig vil til oss, og han er veldig opptatt av måten vi spiller på. Dette er full match for begge parter, sier Flo.

Trener Ronny Deila trodde først det var vanskelig å få Hamoud til Strømsgodset. Når avtalen nå er på plass nøler han ikke med å omtale den Marokko-fødte 26-åringen som en fantastisk signering for klubben.

- Mounir har de tingene vi leter etter hos en back. Han er offensiv, hurtig, god med ballen og har dessuten masse erfaring fra både Bodø/Glimt og Lyn. Dette blir meget spennende, sier Deila.

Mounir Hamoud debuterte for Lyn i 2004, og han fikk med seg 36 kamper for Oslo-klubben. I 2006 reiste han til Bodø/Glimt, og på Aspmyra ble den tidligere vingen omskolert til høyreback - med stor suksess. I 2009 ble han sågar kalt opp i landslagstroppen til Egil Olsen. Hamoud har spilt 151 kamper for Bodø/Glimt i Tippeligaen og 1. divisjon.

LES OGSÅ: Ingen konflikt med fansen

Se hvordan SIF-spillerne gjør det på Spillerbørsen.

Artikkeltags