DRAMMEN: Midtbaneveteranen satte navnetrekket på papirene fredag formiddag.Han kommer vederlagsfritt til Godset etter å ha tilbrakt de siste fire sesongene i Odd. Østfoldingen har vært på radaren til Strømsgodset helt siden det ble klart at han ikke kom til å forlenge kontrakten med Odd.

– Simen var i bildet hos oss allerede før Anders Konradsen ble solgt. Det har aldri vært tvil om at Simen Brenne skal spille for Strømsgodset. Vi er strålende fornøyd med dette, sier sportssjef Jostein Flo.

Brenne står med 14 A-landskamper for Norge. Ifølge Flo skal det tallet øke i løpet av de neste to årene.

LES OGSÅ: Godsetfansen opprørt over Stefan Johansen

– Perfekt at de ønsket meg nå

31-åringene er svært glad for at det ordnet seg med Strømsgodset. Han ble overbevist om klubbens visjoner etter en lang prat med trener Ronny Deila.

– Det som skjer i Godset er veldig interessant. Det er kanskje Norges mest spennende klubb for øyeblikket. Derfor var det perfekt at de ønsket meg nå. Vi ble fort enige, sier den tidligere Moss, Fredrikstad, Lillestrøm og Odd-spilleren.

LES OGSÅ:
Simen Brenne kom dårligst ut i Kovacs hotellanmeldelse

Brenne er en typisk indreløper, som er godt kjent med den rollen han er tiltenkt i Godset. Han er også en midtbanespiller med målteft.  I Odd ble det 25 fulltreffere på 115 kamper.

Flere i kikkerten

Signeringen av Simen Brenne blir neppe den siste i Strømsgodset foran 2013-sesongen. Sportssjef Jostein Flo røper overfor Drammens Tidende at de har flere forsterkninger i kikkerten.

- Jeg tror ikke Simen er den siste spilleren som kommer inn, sier Flo.

Dette avhenger helt sikkert hva som skjer med Stefan Johansen og Rosenborg, men akkurat den saken vil ikke Flo kommentere noe nærmere.

- Vi er ikke stresset når det gjelder forlengelser og spillere ut/inn, understreker Flo.


LES FLERE GODSET-NYHETER PÅ DT.NO