Klare for Godset

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Eirik Markegård og Razak Nuhu ble i dag enige med Strømsgodset.

DEL

STRØMSGODSET: Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, kunne fredag ettermiddag fortelle at både backen Razak Nuhu (20) og spissen Eirik Markegård (26) er klare for klubben.

Godset er kommet til enighet med Nuhus ghanesiske klubb og Manchester City. Avtalen går ut på at SIF leier Nuhu frem mot sommeren. Deretter kjøpes backen av Manchester City, mens Godset får fortsette leieavtalen ut sesongen.

I samme moment har Strømsgodset sørget for å forlenge leieavtalen med Mohammed Abu til ut sesongen 2011. Også Abu er tilknyttet City.

I tillegg signerte Eirik Markegård i dag en toårsavtale med SIF.

- Nå faller brikkene på plass og det ser veldig bra ut. Om det ikke skjer noe i forhold til salg, så ønsker vi ikke å hente flere spillere, sier Jostein Flo.

Markegård har vært på klubbleting etter at han rykket ned fra 1. divisjon med Follo FK i fjor.

- Målet mitt har hele tiden å komme tilbake i Tippeligaen og derfor er jeg veldig fornøyd nå. Det har fungert bra på trening og trenere og spillere virker veldig positivt, sier Markegård.

Spissen gjenforenes med en annen tidligere Stabæk-angriper, Ola Kamara. Denne sesongen vil de to trolig kjempe om rollen som midtspiss.

- Det er midtspiss som er plassen min og målet er å bli førstevalg. Jeg er jo snart 27 år og ikke noe talent lenger, så jeg har lyst til å spille - ikke sitte på benken, sier Markegård.


Artikkeltags