FRANKRIKE: Midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt på tre og et halvt år.Det opplyste Rennes på eget nettsted fredag. Konradsen reiste dagen før til Frankrike for å forhandle om sin personlige avtale. Etter hva Drammens Tidende erfarer får Strømsgodset drøyt 15 millioner kroner for 22-åringen.

– Jeg er veldig glad for å komme hit og få spille i den franske serien. Rennes er en stor klubb og er anerkjent i Europa. Da jeg hørte Rennes var interessert i meg, grep jeg sjansen. Jeg skal lære meg fransk raskt og prøve å tilpasse meg så godt som mulig, sier Konradsen.

Anders Ågnes Konradsen gjennomfører sin første trening med nye lagkamerater i Rennes i morgen formiddag. Søndag spiller han kanskje en treningskamp for B-laget på treningsfeltet til Rennes.

Konradsen er ikke disponibel i morgendagens A-kamp mot Marseille, men det er gode muligheter for at han kan være i troppen mot Lorient neste helg, blant annet fordi Rennes sliter med en del skader.

Rennes-manager Pierre Dréossi sa på gårsdagens pressekonferanse at Konradsen er signering for fremtiden, og han er ikke hentet som erstatter for Yann M`Vila.

- Vi har fulgt Anders i to år. Vi vet alt om kvalitetene hans, men han er fremdeles ung, uttalte Dréossi.

Alexander Tettey spilte i Rennes i flere sesonger. Han gikk til engelske Norwich i august i fjor. Kjetil Rekdal har også en fortid i klubben.