Kunne blitt kampens store helt

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Flamur Kastrati kunne blitt hjemmefansens store helt mot Rosenborg. Godset-trener Ronny Deila er usikker på om det var riktig å annullere en potensiell 3-2-scoring på overtid.

DEL

DRAMMEN: Det tok fullstendig av på Marienlyst stadion i det 92. minutt da nysigneringen Flamur Kastrati dundret ballen inn bak en sjanseløs Rosenborg-keeper Daniel Ørlund.

Først blåste dommer Svein Oddvar Moen for mål, men linjedommeren ville det annerledes.

Etter å ha diskutert med dommerkollegaen, valgte Moen å annulere scoringen som kunne gitt hjemmelaget tre poeng og ledelsen i eliteserien.

SE FLERE KAMPBILDER HER

SJEKK OGSÅ PUBLIKUMSBILDER PÅ DT+

Vil ikke kritisere dommeren

– Det er ikke lett for dommeren, men dessverre gikk den mot oss. Han er en god dommer og dømmer en flott kamp, men jeg er ikke heeeelt sikker på at det er riktig altså, sier Godset-trener Ronny Deila.

Nysigneringen selv ønsket ikke dvele for mye ved dommeravgjørelsen, men innrømmer at det føles kjipt ikke å kunne sette det avgjørende nådestøtet.

– Jævlig surt, men offside er offside, sier den unge angripsspilleren.

– Får du sove dårlig i natt etter at du ikke fikk godkjent scoringen?

– Hvis det viser det ikke å være offside, så sover jeg ikke godt, nei. Men om det er korrekt dømt offside, så er det ikke noe jeg får gjort noe med uansett, sier Kastrati.

HUSK Å GI SIF-SPILLERNE POENG PÅ SPILLERBØRSEN!

LES MER: Kastrati klar for Godset

Fikk 11 minutter i debuten

Han erstattet Nana i det 79. spilleminutt, og trener Deila hadde nok en baktanke med å bruke Kastrati som en potensiell matchvinner helt på tampen. Matchvinner-tankene hadde dog ikke 21-åringen selv brukt mye energi på.

– En spiss vil jo alltid score, men først og fremst tenkte jeg på at laget skulle vinne kampen, sier Kastrati, som har flere kamper og scoringer for aldersbestemte landslag for Norge.

Med poengdeling på Marienlyst er det fremdeles status quo i tabelltoppen. Den store snakkisen om hvem som kommer til å ta seriegullet vil fortsette i samme stil når det nå gjenstår 11 serierunder.

LES HELE KAMPREFERATET HER

Tror Aalesund blander seg inn

Om det blir Rosenborg eller Strømsgodset er umulig å si etter søndagens 2-2. Trener Deila vil som vanlig vente til det nærmer seg serieslutt før han begynner å snakke om medaljer og eventuelt gull.

– Vi viser i dag at vi har det beste laget på toppnivå, men fra å er det kulturen som avgjør om hvem som holder helt ut. Den som har det høyeste bunnåvet og klarer å takle medgang og motgang, kommer til å avgjøre serien, sier Deila.

– Er det snakk om de to lagene som ligger på topp?

– Nei, jeg tror Aalesund kan være med også, sier Godset-treneren.

Selv om han gjerne skulle sett at alle poengene ble igjen i Drammen, vil Deila imidlertid rette en ekstra dose skryt til Rosenborg, og spesielt bortesupporterne, etter at 7471 tilskuere fant veien gjennom portene på Marienlyst.

– Vi skulle hatt flere kamper som dette. Det er alltid fullt på de fleste plassene, men nå er det Rosenborg sin skyld at vi får et så bra tilskuertall. Det er veldig bra at de møtte opp så mange og bidro til å skape en slik ramme rundt kampen, sier Deila.

LES OGSÅ: Vilsvik selges for ti millioner

Artikkeltags