Legger opp hvis Godset tar «The double»

- La meg si det sånn: Hvis det blir The Double legger jeg opp som trener. Da er det ikke vits å fortsette lenger. Da er det slutt, sier Ronny Deila.

- La meg si det sånn: Hvis det blir The Double legger jeg opp som trener. Da er det ikke vits å fortsette lenger. Da er det slutt, sier Ronny Deila. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Strømsgodset kan gjenta dobbeltgullet fra 1970. - Jeg legger opp som trener hvis jeg kopierer Steinar! sier trener Ronny Deila.

DEL

DRAMMEN: Uttalelsen falt i en humoristisk tone i et tv2-innslag fredag kveld.

I 1970 vant Steinar Pettersen både serie- og cupgull. 42 år etter Godsets eneste seriegull tror Pettersen at ønskereprisen er innen rekkevidde.

- De er såpass bra at jeg tror dette kan gå bra. Og Ronny innrømmer det jo selv - og snakker om gull - så da får vi tro på det. Jeg har ønsket i lang, lang tid at Strømsgodset tok et dobbeltmesterskap igjen, sånn at de slipper å hente meg, sier Steinar Pettersen til tv2.

LES OGSÅ: - Deila ikke til salgs

- Hvis det blir The Double legger jeg opp som trener

Godset-treneren kjenner lukten av gull.

- La meg si det sånn: Hvis det blir The Double legger jeg opp som trener. Da er det ikke vits å fortsette lenger. Da er det slutt. Da er det bare å trekke seg tilbake. Da setter jeg meg her på tribunen ved siden av deg og ser på kampene, sier Ronny Deila med et smil.

LES OGSÅ: Godset på medaljejakt

Artikkeltags