Marvin blir klar fredag - ny forsvarer på vei

Den belgiske spissen Marvin Ogunjim blir sannsynligvis SIF-spiller når overgangsvinduet åpner 15. juli.

Den belgiske spissen Marvin Ogunjim blir sannsynligvis SIF-spiller når overgangsvinduet åpner 15. juli. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Fredag blir Marvin Ogunjimi (26) klar for Strømsgodset. I tillegg er en ny forsvarsspiller på vei inn.

DEL

DRAMMEN: Den tidligere belgiske landslagsspissen imponerte stort i generalprøven mot Mjøndalen. Han banket inn to mål i løpet av ni minutter, og var også tredje sist på målet til Thomas Sørum.

Strømsgodset har tilbudt Ogunjimi en toårskontrakt, og de siste dagene har partene vært i sluttforhandlinger. Etter hva Drammens Tidende erfarer er de nå enige om en avtale. Han har vært gjennom en legesjekk, og blir offisielt klar for Godset i løpet av fredagen.

Godset jobber nå med papirene, slik at han kan blir også spilleklar til søndagens seriepremiere mot Start. Marvin Ogunjimi kommer vederlagsfritt fra Mallorca - tre år etter han kostet spanjolene 30 millioner kroner.

LES MER: Stefan Johansen seriemester igjen

Ny midtstopper på vei?

Men Ogunjumi kan få selskap inn portene på Marienlyst. Etter hva Drammens Tidende har grunn til å tro er Godset i ferd med å hente inn en ny forsvarsspiller. En avtale skal svært forestående. Trolig dreier det seg om en midtstopper.

Både Kim Andrè Madsen og Jørgen Horn har vært ute med ryggskader i en lengre tid. Førstnevnte er blitt operert for prolaps, og er tidligst tilbake om en måned. Horn sliter også med ryggen, og mister definitivt serieåpningen. Godset er ikke helt trygge på hvor lenge Horn er satt ut spill - og derfor ønsker de å få inn en ledertype i forsvarsfireren.

Det kan også forsvinne spillere ut døren før overgangsvinduet stenger mandag. Simen Brenne er blant annet aktuell for gamleklubben Fredrikstad. Signering av ny forsvarsspiller kan dessuten medføre at en annen må ut.

Drammens Tidende har vært i kontakt med sportssjef Jostein Flo. Han avviser at det kommer til å skje noe på spillerfronten torsdag.

LES MER: DHK avsluttet sesongen med stil

Gull på Godset-drakta

Diskutér seriestarten her:

Artikkeltags