Nana mister hele vårsesongen

Nana er ute i tre nye måneder. Her blir han behandlet av fysioteraoeut Martine Kløvjan, som har hatt praksis i Godset, under oppholdet i La Manga.

Nana er ute i tre nye måneder. Her blir han behandlet av fysioteraoeut Martine Kløvjan, som har hatt praksis i Godset, under oppholdet i La Manga. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Bismark Adjei-Boateng (19) har vært ute med en ankelskade i over fem måneder. Nå er det klart at midtbanespilleren går glipp av tre nye måneder.

DEL

DRAMMEN: Ghaneseren tråkket kraftig over på trening i slutten av september i fjor, og siden den gang har han knapt rørt en ball. Godsets medisinske apparat har jobbet med å få Nana, som han populært kalles, tilbake i trening, men smertene er blitt for store.

Etter treningsleiren i La Manga besluttet Manchester City at Nana skulle utredes nærmere av deres eksperter. Nylig var 19-åringen gjennom en operasjon. Nå venter en opptreningsfase på tre måneder. Det bekrefter Godsets fysioterapeut Marius Hoel overfor Drammens Tidende.

Det forlengede skadeavbrekket betyr at Nana mister hele vårsesongen. Sannsynligheten er liten for at han vil rekke de siste kampene før VM-pausen i juni.

Uavklart

Spørsmålet er hva som skjer etter det. Godsets leieavtale med City utløper til sommeren, men planen er at denne forlenges ut den norske sesongen. Sportssjef Jostein Flo tror ikke nødvendigvis ankelskaden vil påvirke intensjonen i leieavtalen.

- Vi snakker hele tiden med Manchester City om hva som er det beste for spillerne, sier Flo.

Det er foreløpig uavklart hvorvidt Nana skal kjøre opptreningen i Manchester eller Drammen.

- Vi skal ha et møte med City før helgen, og da skal vi diskutere dette. Men det er vel naturlig at han blir hos City siden det er de som eier ham, sier Flo.

Mister målscorerne

Nana scoret syv mål på 13 starter for Godset i 2013. At han nå går glipp av hele vårsesongen er definitivt et slag for tittelforsvareren, som allerede har mistet 20-målsduoen Ola Kamara og Adama Diomande.

Nå må de finne noen nye som skal score målene.

- Veldig synd med Nana. Det er noe av grunnen til at vi har tatt inn tre nye spillere i midtbaneleddet, sier Flo.

Godset har som kjent signert Mohammed Abu på en fireårskontrakt, mens Patrick Olsen og Fransisco Junior kommer på lån fra henholdsvis Inter og Everton. Sistnevnte kun frem til sommeren i første omgang.

Drammenserne jobber også med å få inn en venstreback og en spiss før de anser seg ferdighandlet i dette overgangsvinduet.

Artikkeltags