Riddez klar for Djurgården

Strømsgodsets Joel Riddez (t.h.) og RBKs Per Ciljan Skjelbred i eliteseriekampen mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal stadion i april.

Strømsgodsets Joel Riddez (t.h.) og RBKs Per Ciljan Skjelbred i eliteseriekampen mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal stadion i april. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Det bekrefter både sportssjef Jostein Flo og spilleren selv overfor Drammens Tidende.

- Det er trist at Joel reiser. Vi hadde lyst til å beholde ham, og føler at vi ga ham et bra tilbud. Men Joel flytter hjem til Sverige av familiehensyn, og det har vi stor forståelse for, sier Flo.

Det er ingen mulighet for at SIF og Riddez kan bli enige om ny kontrakt på et senere tidspunkt.

- Jeg skjønner at fansen er skuffet, men Joel spiller ikke for SIF neste år, fastslår Flo.

Vanskelig beslutning

Joel Riddez kom til SIF fra Örebro foran 2008-sesongen, og han har vært en solid bidragsyter på venstrebacken – spesielt hjemme på Marienlyst. 30-åringen innrømmer at han forlater SIF og Drammen med tungt hjerte.

- Dette var en veldig vanskelig beslutning. Det har vært mye fram og tilbake. Jeg trives veldig godt i SIF, men vi har hele tiden vært klare på at vi skal bosette oss i Stockholm på et eller annet tidspunk. Når sjansen kom måtte vi ta den, sier Riddez, som bekrefter at karrieren nå fortsetter i moderklubben Djurgården.

- Vi er muntlig enige. Djurgården har alltid vært min klubb. Jeg har vært der siden jeg var liten, og det gjør dette litt spesielt, sier Riddez.

Avslutter sesongen i SIF

I følge Jostein Flo har SIF også mottatt et bud på Riddez i sommer, men han vil ikke røpe hvilken klubb det dreier seg om. Drammens Tidende vet at budet kom fra Djurgården, men det ble raskt avfeid. SIF vil ikke slippe Riddez nå, og selv er veteranen innstilt på å spille sesongen ut i Norge.

- Jeg vil gjerne fullføre sesongen her på best mulig måte. Kanskje jeg avslutter med en cupfinale, sier svensken.

Riddez har vært en av sju Godset-spillere uten kontrakt etter sesongen.

SE VIDEO: (Her blir bedre kjent med Joel Riddez)

Artikkeltags