Scorer alltid på Marienlyst

 Det er nå sju måneder siden Ola Kamara gikk målløs av Marienlyst. Søndag trengte han bare den ene muligheten han fikk mot Odd Grenland. Dessuten serverte han bestekompis Jo Inge Berget fram til Godsets andre mål for kvelden.

Det er nå sju måneder siden Ola Kamara gikk målløs av Marienlyst. Søndag trengte han bare den ene muligheten han fikk mot Odd Grenland. Dessuten serverte han bestekompis Jo Inge Berget fram til Godsets andre mål for kvelden. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Snart sju måneder har gått siden Ola Kamara gikk målløs av Marienlyst etter en obligatorisk kamp.

DEL

DRAMMEN: Han har gjort det til en hyggelig vane å score på Marienlyst – Ola Kamara.
13. september 2010 var sist Godset-spissen gikk målløs av kunstgresset etter en obligatorisk fotballkamp. Det skjedde mot Molde i Tippeligaen.

– Da ble jeg byttet ut til pause. Hvis ikke hadde jeg scoret, sier en flirende Kamara.
Siden den gang har Odd, Rosenborg, Hønefoss, Lillestrøm, Sogndal og Odd igjen, i tur og orden måttet se seg overliste av oslogutten.

– Jeg føler meg veldig trygg på Marienlyst. Jeg får alltid ekstra energi. Alle vet at det er noe spesielt med denne banen, også motstanderne som kommer hit. Marienlyst er magisk, konstaterer en fornøyd Kamara etter scoring i sin sjette hjemmekamp på rad.

HVORDAN SYNS DU SIF-SPILLERNE PRESTERTE? GI POENG.

LES OGSÅ: Scoringsvarsel fra Kamara

- Styre den inn

SIF ODDSøndag kom scoringen på et tidspunkt da laget hans trengte det som mest. 37 minutter ut i oppgjøret, var nemlig gjestene fra Skien i ferd med å få kampen inn i det sporet de hadde ønsket seg på forhånd.
Etter en oppløftende innledning, spilte Godset på seg et par stygge brudd imot, og gjestene fra Skien fikk de overgangsmulighetene de vanligvis er flinke til å utnytte.

LES OGSÅ: Effektive SIF vant 2 - 0

Men da høyreback Glenn Andersen viste seg fra en uvanlig leken side, og tok med seg Håvard Storbæk på en karuselltur, før han fant pannebrasken på en umarkert Kamara med et kreminnlegg fra «feil» fot, var det plutselig igjen fordel vertene.

– Det var bare å styre den inn, sier Kamara etter sitt andre seriemål på tre kamper.

SE BILDER FRA KAMPEN HER

SE PUBLIKUMSBILDER FRA KAMPEN

I blinde

Da Drammens Tidende tok en prat med Kamara og Jo Inge Berget om samarbeidet dem imellom, gikk de to bestekameratene høyt ut og hevdet at de kunne kombinere seg fram til scoringer i blinde.

Søndag fikk man sesongens første eksempel SIF - ODD:på at duoen er innstilt på samme bølgelengde, da Kamara fosset nedover venstresiden i karakteristiske «Michael Johnson-klyv» før han klinket læret blindt i midten. Der ventet makker Berget, som steg høyt til værs i riktig øyeblikk og stanget ballen utakbart forbi André Hansen.

– Flaks av han borte på kanten der. Jeg vet ikke om han lukket øynene. Hehe ... nei da. Det var et fint innlegg. Akkurat over stopperen foran meg, mens jeg har én meter på stopperen bak meg. Det var et godt treff med hodet, sier Berget.

LES OGSÅ: Kobler grep om Drammen

Hodesterke

Fire av fem Godset-mål i årets Tippeliga har kommet etter hodestøt.

– Vi har mer luftstyrke enn Odd, mener Deila, som ikke er fornøyd med forestillingen han hadde bevitnet.

– Det var en dårlig fotballkamp med lavt tempo. Da er det desto viktigere å ta tre poeng, for vi kommer sterkere. Vi har to-tre knepp igjen på tempoet vårt, konkluderer Godset-sjefen.

LES FLERE SIF.NYHETER HER
 

Artikkeltags