Spiller med sørgebind

Alexander Aas og Strømsgodset spiller med sørgebind mot Atletico Madrid torsdag kveld.

Alexander Aas og Strømsgodset spiller med sørgebind mot Atletico Madrid torsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Strømsgodset og kaptein Alexander Aas spiller med sørgebind i torsdagens europaligakvalifisering mot Atlético Madrid for å minnes ofrene etter den tragiske terroraksjonen på Utøya og i Oslo.

DEL

DRAMMEN: Den spanske storklubben har tilbudt å vise sin respekt og medfølelse med ett minutts stillhet i forkant av kampen. Strømsgodset vil også gjennomføre ett minutts stillhet i forbindelse med neste hjemmekamp på Marienlyst.

 Del på Facebook

Søndag mottok SIF et kondolansebrev fra Atletico, der den spanske toppklubben gjorde det klart at de står til disposisjon dersom SIF ønsker en markering på Vicente Calderon.

LES OGSÅ: Charter til Madrid

Dette er hva Atletico skrev i sitt brev til SIF:

“Kjære alle sammen i Strømsgodset Toppfotball. Etter å ha hørt om de grusomme nyhetene fra Oslo og Utøya vil vi uttrykke vår sympati med dere alle sammen i disse vanskelige tider. Våre hjerter går til det norske folk og vi har forståelse for den smerte og lidelse dere føler. Bombeangrepet gir også forferdelige minner for oss i Madrid. Vi ber for alle som har mistet sine kjære og de som er blitt skadet. Det er en selvfølge for oss i Atletico de Madrid å stille oss til full disposisjon hvis dere ønsker å hedre ofrene i forbindelse med vår kamp torsdag.

Kjærlig hilsen,
Club Atlético de Madrid, S.A.D.”

Alt om terrorangrepene i Norge 22.07.2011 »

Artikkeltags