Gå til sidens hovedinnhold

Stor sjanse for tre debutanter mot VIF

Artikkelen er over 6 år gammel

David Nielsen gir Godsets tre nye spillere stort håp om spilletid når tapet mot Vålerenga skal revansjeres.

DRAMMEN: Trener David Nielsen mener den nye spissen Marvin Ogunjimi viste spill av ypperste klasse da han fikk sin offisielle debut i onsdagens Mesterliga-kvalikkamp mot Steaua Bucuresti. Derfor er det naturlig å tenke at 26-åringen får spilletid, og dermed sitt første møte med Tippeligaen, når Vålerenga gjester Marienlyst lørdag.

I tillegg kan den amerikanske backen Jeb Brovsky (25) samt Godsets foreløpig siste signering Gustav Valsvik (21) få sin første match for drammenserne.

- Det er en veldig stor sjanse. Alle tre er spillere som kan gå inn og bidra veldig bra, røper David Nielsen i siste episode av Fotballmagasinet, Drammens Tidendes web-tv fotballmagasin.

DTTV: Se den nyeste episoden av Fotballmagasinet i videovinduet øverst i saken.

Fornøyd med Valsvik-signeringen

Onsdag skrev Gustav Valsvik under på en treårskontrakt med SIF. Midtstopperen har over 70 Tippeliga-kamper for Sogndal.

- Jeg vil ikke snakke om Gustav som et talent, han er en veldig god Tippeliga-spiller som kommer til å forsterke oss i den måten vi ønsker å spille fotball, forklarer David Nielsen.

Strømsgodset har stor tro på at deres nye forsvarsspiller har kommet skikkelig inn i Strømsgodsets spillestil i løpet av få uker.

- Han er en enormt duellsterk spiller, fortsetter SIF-treneren.

Klar for VIF

Han er svært revansjelysten før lørdagens seriekamp mot Vålerenga. I mai gikk Godset på et vondt 3-0-tap på Ullevaal. Det skal ikke skje på Marienlyst denne helgen.

- Vi ønsker selvfølgelig å revansjere oss i en vanvittig viktig kamp. Vi har prestert bra nå og vi ligger i toppen. Vi må fortsette å prestere bra for vi skal være med hele veien inn, sier David Nielsen. Selv om det ble 1-0-tap, som gjør at laget har et tøft utgangspunkt før onsdagens returkamp i Romania, var treneren meget godt fornøyd med prestasjonen mot Steaua Bucuresti. Nå skal laget levere en like god prestasjon mot Vålerenga.

- Måten vi har fremstått på tilsier at vi skal klare å gjøre en veldig, veldig god sesong og da er det viktig at vi tar alle kampene like seriøst, forteller Nielsen.

Hvor mye bryr Nielsen seg om pressen?

I siste episode av Fotballmagasinet røper også David Nielsen hvor mye han følger med på hva som skrives om Strømsgodset i mediene.  Du får høre hva DTs fotballjournalist Magne J. Nilsen tenker om overgangsvinduet og vi ser fram mot onsdagens viktige returkamp mot Steaua.


Andre Godset-saker nå:

Ødegaard fritas fra landslagsoppdrag

Roser Godset-miljøet

Elendig Mesterliga-trekning for Strømsgodset

Kommentarer til denne saken