Storflor klar for Haugesund-kampen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Øyvind Storflor er spilleklar etter å ha stått over de to siste serierundene med skade.

DEL

DRAMMEN: Det er svært gode nyheter for serielederne som mangler både Adama Diomande, Thomas Sørum, Gustav Wikheim og Muhamed Keita i den offensive rekken. I tillegg er Simen Brenne og Lars Sætra uaktuelle til lørdagens bortekamp mot FK Haugesund.

Avgjørelsen rundt Storflor ble tatt etter at Strømsgodset hadde fullført en treningsøkt seint fredag ettermiddag. Senere på kvelden setter laget seg på flyet til Haugesund. Selv om den 33 år gamle trønderen er friskmeldt er det usikkert om han starter lørdagens kamp. Velger Ronny Deila å starte med Storflor på benken, vil det være aktuelt å fortsette med Lars-Christopher Vilsvik på kant, slik de startet mot Tromsø i forrige runde.

 

- Herlig følelse

Det som er helt sikkert er at Adama Diomande ikke spiller på grunn av strekken han fikk mot TIL. Det betyr mest sannsynlig at Thomas Lehne Olsen får sin første eliteseriekamp fra start i Strømsgodset-trøya. Ronny Deila er optimistisk, selv om han mangler flere spillere før lørdagens kamp.

- Jeg føler vi har en bra 11`er og en bra tropp. Det er en herlig følelse å tåle så mye skader som vi gjør nå, forteller han.

Haugesund må klare seg uten de to spillerne som har vært farligst foran motstandernes mål denne sesongen. Alexander Søderlund er som kjent solgt til Rosenborg, mens lagets toppscorer Christian Gytkjær fortsatt er ute med skade. Mens SIF har fått trent godt denne uka, var lørdagens verter gjennom en tøff NM-kvartfinale onsdag. Haugesund slo Bodø/Glimt ut av cupen, men det måtte både ekstraomganger og straffekonkurranse til før semifinalisten ble kåret.

- Spesielt gunstig å møte Haugesund nå?

- Det er i hvert fall ikke negativt, men de har en ganske bred tropp de også. De kommer til å stille en bra 11`er, og det er ikke tvil om at Haugesund borte blir steintøft uansett. Vi må være helt opp mot vårt beste for å ta poeng, forteller Ronny Deila.

LES OGSÅ: -Fredrik er en spennende spiller

Noe sjukdom

Midtstopper Kim André Madsen har slitt med feber og halsbetennelse de siste dagene. Heldigvis ser det ut til at stopperen nå er på bedringens vei. Han tror det kommer til å gå greit siden det fortsatt er én dag til match. Midtstopperkollega Jørgen Horn skal heller ikke ha vært helt frisk tidligere i uken, men begge trente fredag ettermiddag.

Les flere saker om Godset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken