Hjulstad til Lørenskog

SIF-keeper Magnus Hjulstad.

SIF-keeper Magnus Hjulstad.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

SIFs tredjekeeper Magnus Hjulstad skal spille for Lørenskog kommende sesong.

DEL

Etter at kontrakten med Strømsgodset gikk ut i desember har det vært uvisst hvor Hjulstad ville ende opp, men nå er det altså endelig klart. Det meldte www.godset.no onsdag.

- For min egen del synes jeg det er viktigere å spille kamper, og jeg har jo innsett at sjansene er veldig små i Godset med Espen Johnsen som et klart førstevalg, sier Hjulstad til dt.no.

Han er veldig tilfreds med situasjonen slik den har blitt nå, og at han er førstevalget.

- Derfor ville jeg nok søkt meg ut i markedet uansett, selvom jeg gjerne skulle spilt lengere opp i divisjonsystemet, avslutter Hjulstad.

Keepertrener Thomas Andre Ødegaard sier til dt.no at de har planen klar i tilfelle behovet for en ny tredjekeeper skulle melde seg.

- Det er noe vi tar en beslutning på når det eventuelt måtte oppstå, men vi må enten leie inn en keeper, eller så vil vi benytte oss av Lars Jørgen Myrvold fra Modum FK som vi har et samarbeid med og som trener med oss flere ganger i uken, sier Ødegaard.

I så tilfelle vil SIF ordne med en annen målvakt for Modum FK, som har Myrvold som førstevalg.

PS! Lars Jørgen Myrvold var Lørenskogs førstevalg i fjor. Han har med andre ord byttet plass med Magnus Hjulstad som Strømsgodsets tredjevalg.

PSS! Team SIF spiller seriekamp mot Lørenskog på Lørenskog 28. april, siden lagene spiller i samme pulje i 2. divisjon.


LES FLERE GODSET-NYHETER HER

Artikkeltags