DRAMMEN: Strømsgodsets rutinerte duo har begge hatt Ullevaal Stadion som sin hjemmebane, og treffer på gamle kjente når SIF møter Vålerenga fredag kveld.

Mohammed Fellah har vært Vålerengas beste spiller så langt i år,  men må stå over mot Godset på grunn av tre gule kort.

– Fellah er verken Messi eller Ronaldo. Vi fokuserer kun på oss selv og må stole på at vi er gode nok  til å slå dem, sier Strand.

FØLG KAMPEN LIVE HER FRA KLOKKEN 19

LES OGSÅ: Mest populær på nett

Herlig revansj

Midtbanespilleren fikk en helt spesiell opplevelse da han scoret mot VIF da lagene møtes i vårsesongen.  På overtid raget innbytter Strand høyest på en corner og stanget inn 3–2.

Dermed senket han Oslo-laget og gamlesjefen Martin Andresen i hans første hjemmekamp for Strømsgodset. Det var en herlig revansj etter å ha slitt med alvorlige skader i flere år.

– Det var veldig spesielt og jeg var utrolig glad for den scoringen, forteller 29-åringen. Lars Iver Strand har slitt med ankelen og fikk fri for å hente seg inn igjen, men de to-tre siste ukene har han trent meget bra.

(Se scoringen i klippet under og se flere klipp fra kampen i bunn av saken)

LES OGSÅ: Med medalje vil vi gå i pluss

- Føler meg lett og fin

– Jeg føler meg lett og fin, og er klar for å spille fotball igjen, forsikrer Lakselv-gutten, som hadde fireårskontrakt med VIF.

På grunn av skader og et låneopphold i Tromsø, har han i realiteten bare spilt én sesong for Oslo-klubben. Jarl-André Storbæk var fire år i Vålerenga (2006-2009) før han ble utenlandsproff.

Midtstopperen ser fram til å møte gamle kjente som Morten Berre, Kristofer Hæstad og André Muri.

– Det blir artig. Jeg har mange gode opplevelser fra Ullevaal, men ellers blir det som en vanlig bortekamp, sier Storbæk.

LES OGSÅ: Storbæk klar for Godset

Godset møtte VIF 31.mars på Marienlyst. Lars Iver Strand scoret det avgjørende målet da Godset slo Vålerenga 3–2 på Marienlyst. Og nykommer Diomande fikk vist hva han er verdt. Se målene fra kampen i klippene under: