Godset forsterker midtbanen med gammel kjenning

TILBAKE I GODSET: Manchester City-spiller Bismark Adjei-Boateng (t.h.) vært en løpsmaskin på Godsets midtbane i to og en halv sesong. Nå er leiesoldaten klar for nok ett år i marineblått.

TILBAKE I GODSET: Manchester City-spiller Bismark Adjei-Boateng (t.h.) vært en løpsmaskin på Godsets midtbane i to og en halv sesong. Nå er leiesoldaten klar for nok ett år i marineblått.

Artikkelen er over 5 år gammel

Bismark Adjei-Boateng (20) er klar for sitt tredje låneopphold i Strømsgodset.

DEL

LA MANGA: Torsdag kveld ble det klart at ghaneseren fortsetter i Godset i ett år til.

- Det er vi veldig fornøyd med. Han holder høyt nivå og konkurrer direkte om en plass i startelleveren, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Adjei-Boateng, eller Nana som han bare kalles, tilhører Manchester City. Midtbanespilleren debuterte for Strømsgodset høsten 2012 og var en viktig brikke da drammenserne tok seriegull året etter. I fjor sommer klarte klubben å forlenge låneavtalen for andre gang - ut sesongen 2014.

LES OGSÅ: Her blir Ogunjimi hentet av ambulansen

- Klar for trening

Nå er ghaneseren klar for nok en sesong i marineblått. Til tross for en alvorlig ankelskade, har midtbanespilleren gjort sakene sine meget bra i Godset. Derfor var han aktuell for større klubber etter fjorårssesongen.

Nana pådro seg imidlertid en skade som førte til at han ikke fikk muligheten til å ta et nytt steg opp.

Skaden skal være leget, ifølge Flo. Bismark Adjei-Boateng skal nå være klar for trening igjen.

- Men han må bygge opp formen, forteller sportssjefen.

LES OGSÅ: Godset vraker lavkarbo

Godset vraker lavkarbo – Ødegaard med to målgivende i Castilla-kamp

Rekker ikke samlingen i Tyrkia

Det er imidlertid lite sannsynlig at ghaneseren blir med på Godsets treningssamling i Tyrkia til uken. Nana har foreløpig kun midlertidig oppholdstillatelse i Norge, det er ikke nok for tyrkerne. Så når laget reiser torsdag, blir trolig Nana igjen i Norge for å bygge opp formen.

20-åringen startet 13 kamper og scoret sju mål i gullsesongen. I fjor ble det ti matcher fra start og to mål på gutten fra Ghana.

Drammenserne har vært klare på at de har ønsket å forsterke den sentrale midtbanen. Nå er den brikken på plass. Strømsgodset er fortsatt på leting etter en venstrebeint venstreback.

LES OGSÅ: Tilpasset hele laget til Martin Ødegaard

Gjerstrøm ute med strekk 

Godset-idyll på spanskekysten

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken