Gå til sidens hovedinnhold

15.000 feiret gullet i natt

Artikkelen er over 7 år gammel

Gullfesten trakk 15.000 til Drammen.

DRAMMEN: Ifølge politiet har det meste gått pent og pyntelig for seg.

To menn har likevel kvalifisert seg for en natt i politiets enkle losji.

Ved 01-tiden fraktet en drosjesjåfør en svært beruset mann i 40-årene fra Drammen til politihuset. Han var ifølge politiet åpenbart beruset og ble derfor geleidet til politiets arrest for tørk.

- Mannen skal ha oppført seg ubehagelig overfor drosjesjåføren og var svært beruset. Taxisjåføren kjørte ham derfor til oss i stedet for hjem, sier operasjonsleder Christian Gulli i Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

Ifølge ham venter politiet en anmeldelse fra drosjesjåføren.

En knapp halvtime senere slo en Liermann i slutten av 20-årene seg vrang på et utested på Bragernes torg.. Slik gjør du ikke uten at politiet griper inn, og han fikk dermed nabokahytten til 40-åringen på politihuset i Drammen.

Dette forholdet blir anmeldt..

SE VIDEO: Dette er nattens champions

 

Til legevakt

To andre festdeltakere hadde også fått så mye og drikke at politiet sørget for å få sendt dem til legevakt med ambulanse.

- Det har vært en svært folksom søndags kveld i Drammen. Det aller meste har gått pent for seg. Det er jo en positiv feiring, og da blir det sjelden mye trøbbel og slåssing, sier politiførstebetjent Erik Gunnerød til Drammens Tidende.

Han forteller at politiet var godt forberedt på festen og stilte med like mye mannskaper som en vanlig lørdagskveld, uten at han vil utdype det.

Kommentarer til denne saken