Høibråten forlenget med Godset

Trondheim  20160319.
Eliteserien fotball 2016: Rosenborg-Strømsgodset. Rosenborgs Yann-Erik de Lanlay  (th ) og Marius Høibråten i eliteseriekampen mellom RBK og SIF på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheim 20160319. Eliteserien fotball 2016: Rosenborg-Strømsgodset. Rosenborgs Yann-Erik de Lanlay (th ) og Marius Høibråten i eliteseriekampen mellom RBK og SIF på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Marius Høibråten (21) mener det ikke finnes et bedre sted å fortsette utviklingen enn i Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Pluss på bra med spilletid og trivsel og du har årsakene til at gutten fra Fetsund fredag forlenget kontrakten med Godset ut 2018-sesongen.

- Det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har utviklet meg mye siden jeg kom til Strømsgodset. Det er ikke noe annet sted jeg kan utvikle meg mer enn her jeg er nå, sier en stolt 21-åring til Drammens Tidende.

I januar i fjor signerte midtstopperen en avtale ut 2017-sesongen, men på grunn av bra spill, ønsket drammenserne nå å plusse på ytterligere ett år.

Marius Høibråten har startet tre av Godsets sju seriekamper så langt denne sesongen. tillegg har han spilt begge NM-kampene.

For stopperen smakte det ekstra godt med kontraktsforlengelse nå.

For én uke siden flyttet han inn i en ny og flott leilighet i nærheten av Bragernes Strand. Der bor han sammen med samboeren Solveig Valestrand.

Men 21-åringen får vente litt med å sprette champagnen, for i dag reiser Høibråten og resten av Godset til Kristiansand for å gjøre de siste forberedelsene før søndagens møte med Start.

Med Kim André Madsen igjen i Drammen på grunn av en overbelastning under foten, blir det trolig Marius Høibråten og Gustav Valsvik som blir stopperparet på Sør Arena.

Artikkeltags