- Se denne veien BP, jeg er klar!

KEITA ER KLAR: Muhamed Keita var i fint driv på onsdagens treningsøkt.

KEITA ER KLAR: Muhamed Keita var i fint driv på onsdagens treningsøkt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Muhamed Keita har ikke spilt en viktig kamp siden i oktober. Ikke rart han er spillesugen før søndagens serieåpning mot Brann.

DEL

DRAMMEN: – Jeg er klar jeg! Nå er det bare å ta ut laget som vanlig. De som er gode på trening er de som får spille, sier drammenseren til Drammens Tidende.

Strømsgodset har akkurat gjennomført onsdagens økt, som foregikk med høy intensitet og bra trøkk.

  • Hør ukens episode av DTs fotballpodkast nederst i artikkelen, eller her.

Godsets hjemvendte kantspiller er i godt humør på vei mot garderoben. 25-åringen har ikke spilt en viktig kamp på nesten fem måneder. Det var som Stabæk-spiller han pådro seg en skade i ankelen mot Aalesund 17. oktober i fjor.

– Keita er aktuell

Drammenseren var ikke med på Strømsgodsets treningsleir til Marbella i februar, men har likevel fått trent bra de siste ukene. Sist søndag scoret Muhamed Keita to av Godsets fire mål i treningskampen mot Tønsberg.

– Det var veldig bra. Jeg fikk en gjennomkjøring og fant ut mer om hvor mye ankelen tåler, sier han. Keita har hatt såkalt «bone bruise». Enkelt forklart er det snakk om en blødning i knokkelen. Skaden har hengt igjen siden tiden i Stabæk.

Kantspilleren, som kom på lån fra Lech Poznań før sesongen, håper han endelig kan få bidra for Strømsgodset igjen.

Trener Bjørn Petter Ingebretsen synes 25-åringen ser bra ut. Han forteller at Keita står på lik linje med de andre når laget som møter Brann skal velges.

– Keita er klar og aktuell for kamp, sier BP.

Tror på rotete åpning

Ingebretsen sier han har sett for seg en startoppstilling, men det kan bli endringer før spillerne på lørdag får beskjed om hvem som får æren av å sparke i gang drammensernes sesong foran et forhåpentligvis fullsatt Marienlyst.

Bjørn Petter Ingebretsen tror søndagens serieåpning fort kan bli en rotete kamp.

– Jeg tror det blir en krig. Jeg tror det blir lite finspill, mye dueller og kanskje litt «Hawaii» Jeg ser for meg at vi har ballen en del mens de ligger lavt og ønsker å kjøre kontringer. Så blir det brudd på brudd - rotete kan det fort bli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken