Ekspertene har klokkertro på Madsen

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TV 2-profil Davy Wathne tror Godsets midtstopper vil etablere seg på A-landslagslaget.

DEL

OSLO: – Han virker som en usedvanlig voksen og stødig fyr som er skikkelig i alt han gjør, sier TV 2 Sportens mest profilerte skikkelse. Fredag forberedte Kim André Madsen seg til lørdagens match mot det engelske stjernegalleriet. Davy Wathne, som har fulgt det norske landslaget i en årrekke, er overbevist om at det blir spilletid på Godsets nummer fire i morgendagens privatlandskamp på Ullevaal.

– Han kommer til å få spille en halv omgang mot England, og sikkert mer mot Kroatia, tipper Davy Wathne.

Tøffere duellspiller

Kim André Madsen følger i siktet bak Drillos førstevalg på midtstopperplassene – Brede Hangeland og Vadim Demidov.
– Jeg opplever Madsen som en tøffere duellspiller enn Demidov, fortsetter Wathne.

TV 2s fotballekspert Henning Berg kjenner Kim André Madsen fra tiden i Lyn. Berg tror ikke 23-åringen får spilletid i morgen, men at det er store muligheter for en omgang mot Kroatia 2. juni.

– Brede Hangeland har spilt en hel Premier League-sesong, så det kan hende han trenger litt hvile, forteller den tidligere Manchester United-spilleren.

LES OGSÅ: Jobber med å beholde alle spillerne

– Ønsker oss spillende stoppere

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen synes Kim André Madsen er en spennende type, men at det er et stykke opp til duoen Demidov/Hangeland.

– Men er det noe vi ønsker oss i Norge så er det spillende stoppere, så hvis han fortsetter å utvikle det, så skal du ikke se bort fra at han har en framtid på landslaget, uttaler Mini.

Kim André Madsen kom inn i troppen for en strekkskadd Thomas Rogne. Hvis Rogne blir klar er det ikke sikkert Madsen er en del av troppen som møter Kroatia om én uke. 

PS! Strømsgodset-målvakt Lars Cramer befant seg også på Ullevaal-matta fredag. Det unge talentet har vært med siden tirsdag og er hentet inn for å stå i mål på treningene, fordi de fleste norske målvaktene har vært opptatt med tippeligaspill. 

Sjekk hvordan Madsen og de andre SIF-spillerne gjør det på spillerbørsen så langt i år.

LES OGSÅ: Tre SIF-spillere i landskamp i Mjøndalen

LES OGSÅ: Adam med Ghana-kamper i juni
 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags