DRAMMEN: Da gruppene for neste års andredivisjonsavdelinger ble satt opp ble det klart at Drammen FK havner sammen med Strømsgodset 2 i avdeling 2 neste år.

Avdelingen inneholder flere svært sterke motstandere. Ned fra førstedivisjon kommer Alta, med drammenser Thomas Torgersen i troppen. I tillegg finnes lag som Raufoss, Fram Larvik, Moss og Notodden.

- Det kommer til å bli ett bikkjeslagsmål. Gruppe uten klare opprykksfavoritter. Men med mange jevngode lag, sier DFK-trener Stian Ramsfjell til klubbens egne nettsider.

- Kvalitetsmessig kanskje den tøffeste pulja vi kunne kommet i. Men vi elsker utfordringer, og kommer ikke til å legge oss på rygg for noen, sier treneren.

HER KAN DU SE ALLE AVDELINGENE

Få langturer

Men med unntak av finnmarkingene er ikke reiseavstandene de aller lengste. 

Det er selvsagt er gunstig for en klubb uten de største økonomiske musklene.

- Reisemessig, som også er meget viktig er det vel den beste gruppa av alle. Vi slipper unna med en langtur, og der er vi svært happy med, sier Ramsfjell.
 

Åpne treninger

DFK skal blant annet spille mot Stabæk 2, Drøbak Frogn, Vålerenga2, Eidsvoll Turn og Kjelsås i oppkjøringen til den nye sesongen.

Nå holder også laget åpne treninger for å se om det er noen som kan bidra til å holde laget på landets tredje nivå neste sesong.

Den kommende sesongen sparkes igang med Kollen Cup den andre helgen i januar.