Gå til sidens hovedinnhold

Jonsson foreslår «Moa» for Godset

Artikkelen er over 6 år gammel

Eliteserieekspert Joacim Jonsson mener Strømsgodset har vist at Péter Kovács og Thomas Lehne Olsen ikke er med i klubbens planer fremover, og at de bør hente inn en ny spiss utenfra i Marvin Ogunjimis skadefravær.

DRAMMEN: Tirsdag morgen meldte Strømsgodset at Marvin Ogunjimis sesong er over etter at belgieren fikk konstantert et avrevet korsbånd etter et sammenstøt med FK Partizanis keeper på torsdag.

Joacim Jonsson, C More-ekspert og tidligere sportssjef i Fredrikstad, mener Jostein Flo og Strømsgodset ikke har gode nok alternativer i klubben, og at de må kikke eksternt for å erstatte svært formsterke Ogunjimi.

— Péter Kovács er veldig populær, men jeg mener de bør hente en spiss. Sannheten er at de har markert at Thomas Lehne Olsen og Kovács ikke er gode nok. At Ogunjimi er skadet endrer ikke det, sier Jonsson.

LES OGSÅ: – Mjøndalen er uaktuelt

— Ikke noe for klubben

Svensken sier at Strømsgodset fortsatt kan kvitte seg med Lehne Olsen og Kovács.

Han understreker at klubben selvfølgelig ikke kan kvitte seg med alle, men at han gjerne ser drammenserne hente inn et nytt førstevalg.

— Det valget han tok der (ved å velge Ogunjimi som førstevalg) viste at de to ikke er noe for klubben.

LES OGSÅ: Godset-rekruttene herjet i Belgia

Trenger en bevegelig spiss

Jonsson understreker at Strømsgodset ikke kan bruke hvem som helst til å fylle rollen Ogunjimi har hatt. Han sier Bjørn Petter Ingebretsen trenger en spiller som er veldig bevegelig, både med og uten ball.

Derfor mener han Kovács faller bort, fordi han ikke forflytter seg nok.

— Umiddelbart er det ingen erstattere her i Norge jeg klarer å se. Alle lag er involvert i noe, enten i toppen eller bunnen, sier Jonsson og sikter til at de færreste av lagene har spillere de ønsker å avse som kan styrke SIF.

LES OGSÅ: – Veldig uflaks for oss

Foreslår «Moa»

Han har derimot et forslag:

Mohammed Abdellaoue.

Den norske landslagsspissen er uønsket i Stuttgart, og partene jobber med å finne en ny arbeidsgiver. Den tyske avisen Stuttgarter-Zeitung meldte mandag at klubben ønsker å kjøpe Abdellaoue ut av kontrakten.

— «Moa» i form hadde vært fint. Det er mye sjansespill med ham også, men han kunne vært en type, absolutt.

Jonsson sier uansett at han tror spissjakten ikke kommer som noe sjokk på Strømsgodset, selv om jakten nå må intensiveres.

— Jeg forventer nesten at Godset hadde noe på blokka uansett, sier svensken - som ellers føler Godset er «ganske godt besatt».

LES OGSÅ: Madsen klar for Ondrášek og Tromsø

Kommentarer til denne saken