Gå til sidens hovedinnhold

– Mjøndalen er uaktuelt

Artikkelen er over 6 år gammel

Péter Kovács bekrefter at han sannsynligvis forsvinner fra Godset i sommer, men lover fansen at han aldri kommer til å gå til Mjøndalen.

DRAMMEN/NEDRE EIKER: – Mye tyder på det, svarer ungareren på spørsmål om han kommer til å forlate Strømsgodset i sommer.

Sammen med sin agent leter spissen nå aktivt etter en ny klubb. Mange er interesserte, men foreløpig er ingenting avklart.

Kovács har kun startet to eliteseriekamper (mot Molde og Odd) denne sesongen. Etter at Bjørn Petter Ingebretsen overtok, har det kun blitt 14 minutter på banen.

I Europa League-oppgjøret mot Mlada Boleslav er Kovács utenfor troppen for fjerde gang på rad. Etter kampen mot Lillestrøm uttalte Ingebretsen at han ønsket å ha med Kovács videre som superinnbytter.

– Det eneste jeg tenker er at jeg vil spille fotball regelmessig, og jeg håper at klubben forstår situasjonen min. Jeg er sikker på at vi kommer til en løsning snart, sier Kovács, som understreker at situasjonen i Godset ikke har vært noe problem for ham.

LES OGSÅ: Vil ha med Kovács videre

Tror ikke Ogunjimis skade endrer noe

Ungareren føler seg sikker på at han er klar for mer spill i eliteserien.

– Jeg føler meg så motivert og sugen som bare det. Jeg er pigg og vil bare spille fotball. Jeg har mange år igjen.

– Endrer ikke skaden til Marvin Ogunjimi forutsetningene?

– Jeg tror ikke det. Thomas Sørum og Thomas Lehne Olsen er strålende spisser. De trenger bare tillit.

LES OGSÅ: Endelig seier på umulige Åråsen

– Jeg er en Godset-gutt

Mjøndalen er én av klubbene som er har vært interessert i Kovács. En overgang til bruntrøyne er imidlertid uaktuelt for Godset-fansens yndling.

– Det har jeg ikke hørt noe om, men for meg er det helt unaturlig å gå til Mjøndalen når du spiller for Strømsgodset. Jeg er en Godset-gutt.

Kenneth Karlsen, sports- og administrasjonsjef i Mjøndalen, bekrefter at de har forhørt seg angående den store ungareren.

— Vi sjekket om det var aktuelt med agenten hans for en stund siden. Det var det ikke, sier Karlsen.

— Det er skrinlagt?

— Vi har aldri snakket med Kovács. Per nå har vi ingen dialog med Strømsgodset eller noen av spillerne deres, sier sportssjefen.

SIF-troppen mot Mladá Boleslav: Espen Bugge Pettersen, Anders Gundersen, Mounir Hamoud, Lars Vilsvik, Marius Høibråten, Gustav Valsvik, Kim André Madsen, Florent Hanin, Mohammed Abu, Martin Rønning Ovenstad, Bassel Jradi, Petter Vaagan Moen, Iver Fossum, Nana Boateng, Flamur Kastrati, Øyvind Storflor, Gustav Mendonca Wikheim, Thomas Sørum, Tokmac Nguen, Thomas Lehne Olsen.

Ingen nye MIF-spillere med det første

Mjøndalen får denne uken besøk av den senegalesiske landslagskeeperen Ousmane Mané. Keeperen spiller for Diambars i hjemlandet, og blir den tredje keeperen Mjøndalen har på prøvespill i sommer.

Danske Marco Jørgensen gjorde et godt inntrykk på trening i forrige uke, mens slovenske Elvis Džafić viste seg fram i juni.

Jørgensen har reist videre, men Karlsen utelukker ikke at han kan bli MIF-spiller på sikt, etter at klubben har fortsatt å sondere markedet.

— Han har vi sagt at vi ikke gjør noe med umiddelbart, sier Karlsen.

— Det er ingenting som landes i dag, eller de nærmeste dagene. Det er uansett ni dager til overgangsvinduet åpner, så vi hadde ikke fått noe på plass formelt før den tid uansett, sier Karlsen.

LES OGSÅ: Vikaren viste seg fram

Kommentarer til denne saken