Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det deres tur, Thomas og Thomas

● Marvin Ogunjimi mister resten av sesongen ● Péter Kovács på vei bort ● Jostein Flo: – Vi vil gi tillit til de spillerne vi har

Artikkelen er over 6 år gammel

Bjørn Petter Ingebretsen har full tiltro til at Thomas Sørum og Thomas Lehne Olsen kan ta over der Marvin Ogunjimi slapp.

DRAMMEN: Tirsdag formiddag kom først nyheten om at Ogunjimi har røket det fremre korsbåndet i venstre kne og dermed mister resten av sesongen. Senere bekreftet Péter Kovács at han høyst sannsynlig forsvinner i sommer.

Det betyr at Ingebretsen sitter igjen med Sørum og Lehne Olsen som de to eneste rene spissalternativene. Hittil står Sørum med to mål i eliteserien, mens Lehne Olsen har scoret ett.

22. juli åpner overgangsmarkedet. SIF-treneren har imidlertid ikke begynt å se seg om etter en ny spiss, selv om lagets store formspiller nå er ute resten av sesongen.

– Nå har Marvin spilt alt som er en periode, så de andre er jo sulteforet på spilletid. Da må de få sjansen, sier Ingebretsen.

– Jeg føler ikke at vi må få inn en ny spiss med en gang. Vi ønsker å jobbe med de andre som vi har gjort med Marvin, og få en av spissene vi har inn i flytsonen. Det har vi et stort håp om at vi skal klare.

LES OGSÅ:

Jonsson foreslår «Moa» for Godset

– Veldig uflaks for oss

Når det gjelder Ogunjimi er belgieren nå fri til å reise hjem for en periode, dersom han skulle ønske det.

Skaden kunne knapt kommet på et verre tidspunkt for 27-åringen som var inne i sin beste periode i SIF siden overgangen fra Mallorca. Under Ingebretsens ledelse scoret spissen fem mål på sju kamper.

– Det er veldig uflaks for oss, og mest uflaks for han, sier Ingebretsen.

Ogunjimi røk korsbåndet i samme kne i Belgia som 19-åring. Godset-spissen er naturligvis langt nede og ønsket kun å komme med en kort kommentar til klubbens hjemmeside i går.

– Dette er selvfølgelig et hardt slag for meg, men jeg vil komme tilbake fra denne skaden. Jeg har gjort det en gang før, og skal gjøre det igjen. Mitt mål er å være tilbake på banen for Strømsgodset ved starten av neste sesong, sier Ogunjimi.

LES OGSÅ: – Veldig uflaks for oss

Godset-rekruttene herjet i Belgia

Flere overganger aktuelt

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, forteller også at spissene som er i klubben vil få tillit, men at fire i utgangspunktet er for mange.

– Vi kan godt hente inn en spiss, men det koster mange millioner å få en like god spiss som vi allerede har.

– Primært er vi veldig fornøyde med stallen. Vi har for mange i en del posisjoner og som konkurrerer for mye. At vi gir tillit til en del spillere, er nøkkelordet fremfor at vi forsterker. Vi er veldig fornøyd med den troppen vi har.

Når det gjelder overgangsmarkedet for øvrig, kan Flo fortelle at Godset har avslått et bud på en av klubbens beste spillere, da verken spilleren eller klubben ønsket en overgang.

Videre sier sportssjefen at de er mer eller mindre enige med noen klubber om overganger på to-tre av Godsets spillere, uten at han vil avsløre noe mer rundt dette nå.

– Det er et par stykker har vi diskutert med, men uansett kommer vi til å sitte på det til vinduet åpner før vi går ute med noe.

LES OGSÅ: Endelig seier på umulige Åråsen

Vikaren viste seg fram 

Kommentarer til denne saken