Gå til sidens hovedinnhold

Storseier i nord

Artikkelen er over 6 år gammel

Etter over en måned uten seier fikk Strømsgodset hjelp av en tidlig utvisning og et straffespark til å ta tre poeng borte mot Bodø/Glimt.

BODØ: Tapsrekken ble snudd da Strømsgodset gikk av banen med 4-0-seier på Aspmyra lørdag ettermiddag.

Da tre minutter var spilt på Aspmyra ble hjemmelaget redusert til ti spillere da Vieux Sané ble utvist for å ha handset på målstreken.

Thomas Sørum satte det påfølgende straffesparket i mål, og Godset var umiddelbart etter kampstart i god posisjon til å snu rekken med tre strake tap.

Ineffektive

Deretter stoppet det litt opp. Strømsgodset fortsatte å produsere målsjanser i hopetall, men slet lenge med å få uttelling. Sørum hadde ytterligere to store muligheter til å øke ledelsen før pause, men måtte vente til et kvarter ut i den andre omgangen før han fikk sitt andre for dagen.

Sørum, som ble spilt gjennom av Martin Ødegaard, trengte to sjanser, men lot ikke den andre muligheten gå til spille.

De siste ti minuttene løsnet det for gjestene. Først scoret Iver Fossum da fallen falt ned i sekstenmeteren etter en corner. Til slutt feide innbytter Kastrati ballen i mål et par minutter før full tid, og sørget for at det ble firemålsseier for et Godset-lag som nå står med 40 poeng etter 24 kamper.

Neste helg venter Viking på Marienlyst. Viking møter Start på hjemmebane søndag ettermiddag.

Drammens Tidende oppdaterer saken.

Kommentarer til denne saken