Vilsvik forlenger med SIF

Lars-Christopher Vilsvik blir ikke med resten av Godset til Kristiansand.

Lars-Christopher Vilsvik blir ikke med resten av Godset til Kristiansand. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lars-Christopher Vilsvik blir i SIF ut 2014.

DEL

DRAMMEN: Den norsk-tyske sidebacken har vært en stor suksess for Strømsgodset etter at han kom rekende på ei fjøl på fra tysk amatørfotball foran fjorårssesongen. Nå har serietoeren sikret seg Vilsviks tjenester i ytterligere tre og et halvt år.

Del på Facebook

- En veldig viktig signering for oss. Vilsvik har hatt en fantastisk utvikling i Strømsgodset, og blitt en av våre viktigste spillere, sier sportssjef Jostein Flo.

Vilsviks opprinnelige avtale utløp i 2012. Den nye kontrakten gir 22-åringen en lønn som gjenspeiler den posisjonen han har opparbeidet i laget.

- Vilsvik er en del av vår sentrallinje og skal belønnes deretter. Vi har hatt en god og fornuftig dialog, sier Flo.

LES OGSÅ: Vi følger Vilsvik

Følges av proffklubber

Lars-Christopher Vilsvik har markert seg så positivt i Strømsgodset at han i flere sammenhenger er blitt løftet opp i landslagsdiskusjonen. Jostein Flo mener unggutten har alle forutsetninger for å ta det steget. Vilsvik har for øvrig både norsk og tysk pass.

- Han har alt som skal til for å bli en landslagsspiller. Sterke holdninger, en klok fotballhjerne, han er i det hele tatt en meget bra spiller, sier sportssjefen.

Det er flere enn Flo som har latt seg imponere av Vilsviks fremgangsrike innledning på sesongen. Overfor Drammens Tidende røper Flo at flere proffklubber har sett på Vilsvik den siste tiden.

- Han er i kikkerten til flere utenlandsker klubber. Det er snakk om store klubber som har sett ham, og som kommer til å følge ham videre. Og de klubbene som kommer hit for å se på andre spillere nevner alltid Vilsvik etterpå, forteller Jostein Flo.

LES OGSÅ: Realiserte en felles drøm

Vil til Bundesliga

Strømsgodset har ingen planer om å legge hindringer i veien dersom interessen for Vilsvik konkretiseres, men klubben håper å få glede av den angrepsvillige backen i noen sesonger til.

- Vilsvik er født og oppvokst i Tyskland og han har en drøm om å bli proff i Bundesliga. Det håper vi å hjelpe ham med, sier Flo.

Signeringen av Lars-Christopher Vilsvik kommer bare noen uker etter at stopperkjempen Kim Andrè Madsen (22) satte navnetrekket på en avtale ut 2014. SIF har dermed sikret seg lengre kontrakter med to av lagets viktigste spillere så langt denne sesongen. Nå fortsetter arbeidet med å sikre flere forlengelser.

- Det er mulig vi kommer til å miste noen spillere, men vi ønsker å sikre lengre avtale med spillerne i sentrallinjen. Vi har noen utfordringer utover høsten, sier Jostein Flo.

Artikkeltags