Gå til sidens hovedinnhold

Fulltreff for SIF 2

Artikkelen er over 9 år gammel

Enock Kwakwa (18) fikk drømmetreff på et skudd fra 40 meter, og det betydde 2-1 til SIF 2 som tilslutt vant med 4-1 over Brumunddal.

DRAMMEN: En kjempeviktig seier for Strømsgodset 2, som med to kamper igjen i skrivende stund ligger på 7. plass og fire poeng over nedrykksstreken.

Kampens store øyeblikk på Marienlyst kom da det ghanesiske talentet Enock Kwakwa (18) fikk fulltreff på et langskudd. Ballen borret seg inn i hjørnet  utakbart for Bartosz Deregowski i Brumunddal-målet.

- Ja, jeg tror det er mitt beste mål noensinne, sier en glad Enock Kwakwa. Det er ikke tilfeldig at midtbanetalentet,som eies av Manchester City, kunne score fra så langt hold.

- Jeg har trent mye med medspillerne for å få inn den rette teknikken, røper Enock som fikk betalt for iherdig treningsiver. Et viktig mål, da SIF 2 slet lenge mot bunnlaget Brunddal. Gjestene startet kampen friskt, i en 1. omgang hvor begge lag hadde noen bra sjanser før gjestene tok ledelsen.

LES OGSÅ: Rotet bort seieren

Samarbeid

Et glimrende samarbeid mellom Adama Diomanda, Ola Kamara og Martin Rønning Ovenstad, endte med at Ovenstad utliknet fra kort hold.

Stillingen holdt seg til kun noen minutter etter hvilen, da slapp Enock Kwakwa godfoten til og SIF 2 hadde starten jakten på tre nye poeng. Enock er full av lovord om hvordan han har det i Strømsgodset.

- Jeg spiller i en bra klubb, og både spillerne og trenerne er flinke, roser Enock Kwakwa.

Etter en times spill brant både Ola Kamara og Adama Diomande hver sin store målsjanse. Like etterpå roet et annet talent fra Ghana,Bismark Adjei-Boateng, SIF 2-spillernes nerver.

LES PÅ DT+: Ibrahim til himmels

For Bismark scoret sikkert fra kanten av 16-meteren,  noe som betydde 3-1. SIF 2 hadde nå full kontroll over kampen, og gjestene begynte å bli slitne. På sitt tredje store forsøk for dagen lyktes Ola Kamara med å score. Han kom i høy fart og rundet keeper, og trillet ballen enkelt inn til 4-1. Seieren gjorde SIF 2-lagleder Thomas Andre Ødegaard sånn passe glad.

- Vi har mye å gå på, og vi  kunne fort scoret to til tre mål til, mener Ødegaard som legger til: - Men det var en solid seier.

Les flere saker om Godset

Kommentarer til denne saken