Godset signerer midtbanetalent

Mathias Gjerstrøm har signert kontrakt med Godset.

Mathias Gjerstrøm har signert kontrakt med Godset. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Oslo-gutten Mathias Gjerstrøm (16) er klar for Strømsgodset. Han blir presentert for sitt nye hjemmepublikum i pausen mot Rosenborg.

DEL

DRAMMEN: Midtbanespilleren fra Nordstrand beskrives som et av landets aller største talent i sitt årskull.

Han har tidligere trent med både Molde og Manchester United, og Oslo-gutten har naturligvis også vært på radaren til Vålerenga. Etter hva Drammens Tidende erfarer var G 16-landslagsspilleren også på blokka til Rosenborg.

Men nå har Gjerstrøm bestemt seg for å bli en del av talentfabrikken i Drammen. Han har signert en treårskontrakt.

16-åringen er en kreativ og pasningssterk midtbanespiller, ikke direkte ulik midtbanegeneralen Stefan Johansen. Han spilte for Godsets guttelag i en turnering i Kristiansand i sommer, og overbeviste stort. Gjerstrøm ga også et positivt inntrykk da han trente med A-laget for noen uker siden.

– Mathias har mye av det samme som Stefan i seg. Han er pasningssikker, kreativ og trygg med ball. Typisk sentral midtbanespiller, sier sportssjef Jostein Flo.

Den siste tiden uken har han vært opptatt med aldersbestemte landskamper.

16-åringen er tilstede på Marienlyst som Strømsgodsets gjest i forbindelse med toppkampen mot Rosenborg. I pausen skal han og keepertalentet Anders Gundersen (19) presenteres ute på kunstgresset. Gundersen kommer fra Pors Grenland og signerte en fireårskontrakt før helgen.

LES OGSÅ: Takket nei til å få egen tjener

LES OGSÅ: Landslagskeeper til Godset

Artikkeltags