SIF-spillerne ringte fansen

Anders Ågnes Konradsen og Krister Aunan (t.v.) var i dag på tråden til tidligere sesongkortinnehavere i GodsetUnionen.

Anders Ågnes Konradsen og Krister Aunan (t.v.) var i dag på tråden til tidligere sesongkortinnehavere i GodsetUnionen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Anders Ågnes Konradsen gjorde sitt beste for å selge sesongkort på SIF-huset i formiddag.

DEL

DRAMMEN: Alle spillerne i A-stallen skulle i dag gjennom over 600 samtaler i håp om å få etternølerne i GodsetUnionen til å kjøpe sesongkort for 2012.

Salget har gått litt tråere enn vanlig i vinter, og spillerutvalget tok derfor initiativ for å få fart på sakene.

– Dette er også en fin måte for supporterne å komme tettere på klubben, sier daglig leder Erik Espeseth.

Sesongkortsalget i Strømsgodset ligger på samme nivå som i fjor, men blant GodsetUnionen har det vært en nedgang på 20-30 prosent. Espeseth tror dette dels skyldes at klubben opererte med en rabattordning på tampen av 2010, som medførte at flere kjøpte sesongkort tidligere enn vanlig. Cupfinaleseieren ga også en viss effekt i økt salg.

LES OGSÅ: Larsen Kwarasey til semifinale

Håper på økning

I fjor ble det solgt 750 sesongkort på GodsetUnionen-tribunen. Espeseth har et håp om en økning i 2012.

– Det er plass til 1200-1300 tilskuere på denne tribunen, og min drøm er at den fylles. Men jeg er strålende fornøyd om vi passerer 1000, sier Espeseth.

Ved utgangen av januar var det totalt sett registrert 3100 solgte sesongkort i Strømsgodset. Budsjettet ligger på 3766. I fjor passerte klubben såvidt 3500 solgte sesongkort, mens tallet var 3365 i 2010.

LES OGSÅ: Vilsvik testet på midtbanen

Ønsker sesongkort solg tidlig

Mange klubber i Tippeligaen har i vinter opplevd nedgang i sesongkortsalget, men SIF kan i det minste glede seg over at de klarer å opprettholde det samme trykket som tidligere år.

– Vi har naturligvis et ønske om at flest mulig kjøper sesongkort tidligst mulig. Salget så langt i vinter ser brukbart ut, bortsett fra at vi ligger litt bak på GodsetUnionen, sier Espeseth.

LES MER OM GODSET HER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags