- Vi fortjente tre poeng

Godset-spiss Peter Kovacs er skuffet over at SIF ikke vant over Hønefoss.  - Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, sier han etter kampslutt.

Godset-spiss Peter Kovacs er skuffet over at SIF ikke vant over Hønefoss. - Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, sier han etter kampslutt. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Hønefoss og Strømsgodset delte poengene.

DEL

RINGERIKE: Lørdag kveld møtte serieleder Strømsgodset Hønefoss til kamp i eliteserien i fotball. Før kampen lå begge lag på øvre halvdel av tabellen. Det endte med poengdeling på Aka Arena.

- Vi hadde ballen mye og burde ha vunnet. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen så det var litt skuffende, sier Godset-spiss Peter Kovacs.

Kampen startet best for gjestene fra Drammen. Allerede etter tre minutter la Ola Kamara ett innlegg flatt inn foran mål. Dessverre for Strømsgodset var ikke Anders Konradsen presis nok i avlutningen som endte utenfor.

SE SPILLERBØRSEN OG GI DINE POENG

Etter åtte minutter var Konradsen nok en gang frempå for Godset, men headingen skled av pannebrasken og ut over dødlinja.

- Vi spilte en okei kamp, men ikke fantastisk. Ett poeng er bedre enn null, men vi fortjente tre, fortsetter Kovacs.

SE KAMPBILDER OG PUBLIKUMSBILDER PÅ DT+

GI DINE POENG TIL SIF-SPILLERNE PÅ SPILLERBØRSEN

Baklengsmål

Godset dominerte, men det straffer seg å ikke utnytte sjansene sine i fotball. Spesielt når Hønefoss har den meget målfarlige spissen Riku Riski.

Etter ni minutter gled Riski forbi  en litt for passiv Sætra og satt ballen bak en sjanseløs Adam Larsen Kwarasey. Dessverre for Godset var det også Anders Konradsen som sto bak pasningen til Riski.

Hjemmelaget tok mer over etter scoringen, men Godset hadde fremdeles mye av banespillet.

Strømsgodset kom til flere nesten-muligheter, men den siste lille biten manglet. Dermed gikk Hønefoss i garderoben med en 1-0-ledelse.

LES FULLSTENDIG KAMPREFERAT HER

LES OGSÅ: Selger ikke til gullrivalene

Tam andreomgang

Andreomgang startet jevnt og ingen av lagene klarte å produsere særlige store sjanser, men i det 54. minutt fikk Innbytter Peter Kovacs ballen feilvendt inne i vertenes 16-meter. Han brukte dessverre for lang tid og skuddet gikk utenfor.

Godset var det førende laget, men utover omgangen ble det mye rot for drammenserne. De største sjansene uteble, og Godset var farligst etter innlegg fra kant. Kovacs fikk også en kjempesjanse til å utligne alene med Hønefoss-keeper Steve Clark etter 85 minutter, men fikk ikke stokket beina.

- Jeg burde brukt ett touch istedenfor to. Her tok jeg et feil valg, sier Kovacs.

Da det så ut til at Hønefoss skulle ta nok en storskalp på eget gress hentet Stefan Johansen fram en pasning av øverste hylle til Øyvind Storflor.

På elegant vis chippet han ballen over Steve Clark i Hønefoss-buret til 1-1 etter 88 minutter.

Scoringen kom i grevens tid, og Strømsgodset kunne ta med seg ett poeng hjem i en kamp de burde ha vunnet.

LES FLERE NYHETER OM GODSET PÅ DT.NO

Artikkeltags