Blir Godset-klar søndag

Patrick Olsen (til venstre)

Patrick Olsen (til venstre) Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Kun formaliteter gjenstår før Inter-talentet Patrick Olsen (19) presentert som ny Strømsgodset-spiller.

DEL

DRAMMEN: Den danske midtbanespilleren landet lørdag ettermiddag på Gardermoen sammen med sin agent Michael Bolvig. Med på turen til Norge er også 19-åringens kjæreste og foreldre.

Olsen har gjennomgått en legesjekk, som han besto uten anmerkninger. Partene er enige om en utlånsavtale for hele kommende sesong.

Kjøpsopsjon

Etter hva Drammens Tidende har grunn til å tro har Strømsgodset også skaffet seg en kjøpsopsjon på spilleren fra tradisjonsrike Internazionale.

Kun formaliteter gjenstår før overgangen bekreftes og Olsen kan presenteres som Strømsgodset-spiller. Det skjer ganske sikkert søndag formiddag, dersom det ikke dukker opp noe uforutsett.

Patrick Olsen har også fått en kvikk omvisning i sin nye hjemby. Lørdag kveld spiste reisefølget fra Danmark en bedre middag med representanter for Godset.

Johansens erstatter

Den danske U21-landslagsspilleren er tiltenkt rollen som Stefan Johansens erstatter som ballsentral og midtbaneanker. Patrick Olsen anses som en av Danmarks aller mest begavede talenter, og det vekker oppsikt at han nå går til Strømsgodset.

19-åringen fra Tårnby utenfor København ble hentet til Inter Milan fra moderklubben Brøndby i 2012. Han står med en offisiell kamp for den Serie A-giganten.

Brescia og Panathinaikos har også vært ute etter Patrick Olsen, men han takket nei til begge klubbene.

Ble overbevist i Spania

I forrige uke møtte han og agenten Ronny Deila og Jostein Flo på et hotell i La Manga. Med på møtet var også Olsens landsmann og hjelpetrener i Godset, David Nielsen.

Her fikk Patrick Olsen en siste overbevisning at Godset er rett sted å fortsette karrieren. Spilletid er viktig for dansken og det vil han få rikelig av i Drammen.

Godsets sportssjef Jostein Flo vil ennå ikke bekrefte overgangen overfor Drammens Tidende.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken