Generalsponsor forlenger med SIF

Next Gen Tel signerte i fjor avtale som Strømsgodsets hovedsponsor. Her representert ved adm. dir Rolf Barmen og daglig leder i SIF, Erik Espeseth.

Next Gen Tel signerte i fjor avtale som Strømsgodsets hovedsponsor. Her representert ved adm. dir Rolf Barmen og daglig leder i SIF, Erik Espeseth. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

NextGenTel forlenger avtalen med Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Strømsgodset hadde jaktet på en generalsponsor i lang tid, da bredbåndsselskapet NextGenTel signerte en avtale med drammensklubben i mai i fjor.Offensiv fotball, tabelltopp og gode resultater også utenfor banen har bidratt til at selskapet nå har forlenget avtalen med Strømsgodset med ett år – med opsjon på en ytterligere forlengelse etter 2013.

LES OGSÅ: Ny hovedsponsor i Godset

Tre millioner

Etter hva Drammens Tidende erfarer mottar SIF rundt tre millioner kroner per sesong, i forbindelse med den avtalen som ble inngått i fjor. Ingen av partene vil kommentere den økonomiske rammen.

Administrerende direktør Rolf Barmen i NextGenTel er full av lovord om samarbeidet med Strømsgodset, som er det TeliaSonera eide bredbåndselskapets største sponsoravtale.

– Strømsgodset har gjennom gode og utviklingsorienterte holdninger, en underholdende spillestil og overraskende gode resultater gitt NextGenTel svært god synlighet og oppmerksomhet – ikke bare lokalt og regionalt, men også nasjonalt. Denne synligheten ønsker vi å forsterke, og vi har derfor forlenget avtalen med ett år, med opsjon på ytterligere forlengelse etter 2013, melder Barmen.

LES OGSÅ: Her er den nye logoen

Fornøyd SIF-sjef

Daglig leder Erik Espeseth i Strømsgodset er glad generalsponsoren blir med videre også neste sesong.

– Videreføring av avtalen gir oss rammer og forutsigbarhet fram i tid, i tillegg til at det er et signal om at vi jobber riktig i Drammen. Vi er svært stolte over at NextGenTel ser potensial i laget – både på og utenfor banen, sier Espeseth.

LES MER OM GODSET HER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags