Håper på Abu-effekten

ABU, ABU ABU: Mohammed Abu tok imot hyllesten etter VIF-kampen.

ABU, ABU ABU: Mohammed Abu tok imot hyllesten etter VIF-kampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Haugesund er ikke akkurat noen publikumsmagnet, men Strømsgodset håper på Abu-effekt og godt oppmøte på Marienlyst 2. påskedag.

DEL

DRAMMEN: – Det var fullsatt mot Vålerenga sist (7.451) tilskuere, og jeg tror den opplevelsen var så positiv at mange kommer tilbake mot Haugesund. 2. påskedag er normalt sett en bra fotballdag, og derfor blir jeg skuffet hvis vi ikke passerer 6.000 tilskuere, selv om Haugesund ikke er den mest spennende motstanderen rent publikumsmessig, sier daglig leder Erik Espeseth tidligere denne uken.Første påskedag var det forhåndssolgt 4000 billetter til kampen inkludert sesongkortene. Nå håper han folk kjenner sin besøkelsestid på Marienlyst.

- De dårligere værmeldingene gjør nok at folk frar tidligere hjem fra påskeferie, og 2. påskedag er jo en «fotballdag». Vi har et spennende lag, og dessuten kan det hende Alexander Aas er tilbake, sier Espeseth, som understreker at laget trenger den publikmsstøtten de kan få.

- Vi trenger all mulig støtte i jakten på flere poeng. Det vil bli en svært jevn liga i år, kanskje jevnere enn noen gang. Forrige helg så vi hvor god underholdning det er å gå på kamp på Marienlyst, sier Espeseth.

LES OGSÅ: En telefon fra SIF-keeperen fikk Abu tilbake

Abu-effekt

Det har vært mye fokus på comebacket til publikumsfavoritten Mohammed Abu. Han ble hyllet både før, under og etter lørdagens kamp mot Vålerenga.

– Snakker vi allerede om en Abu-effekt i Godset?

– Jeg tror vi hadde passert 7.000 tilskuere mot Vålerenga selv uten signeringen av Abu. En eventuell Abu-effekt ser vi først på de neste kampene. Det blir spennende å se, sier Espeseth.

LES OGSÅ: Deila om Abu: - Ikke så god som han kan være

Påskefri

Spillere og trenere i Strømsgodset tok fire dager påskefri etter kampen mot Vålerenga. Overtidsmålet til Lars Iver Strand sørget for at de har gått plystrende rundt med senkede skuldre i miniferien, og selvtilliten bør være på topp foran møtet med Haugesund 2. påskedag.

Alexander Aas har prøvd seg på lett trening torsdag og fredag, og muligheten for at han kan være med mot Haugesund i morgen er tilstede.

Det avhenger imidlertid av en hodetest 1. påskedag, før den endelige avgjørelsen blir tatt.

Flere usikre

Ronny Deila sa på treningen påskeaften han ikke har bestemt seg for hvem som starter kampen, men utelukker ikke flere justeringer fra VIF-kampen.

Strekkskadde Mounir Hamoud er fortsatt ikke klar for fotballspill, men håper å være tilbake for fullt onsdag eller torsdag til uken.

Anders Ågnes Konradsen sliter fortsatt med en lyskeskade. 21-åringen startet mot Vålerenga, men forteller at lysken hemmet spillet hans. For noen dager siden fikk han en ny kortisonsprøyte. Det betyr at Haugesund-kampen om to dager henger i en tynn tråd for midtbanespilleren.

PS! Strømsgodset anmoder publikum om å kjøpe billett på nett, da det fort kan bli mye folk og køer i billettlukene på stadion.

LES OGSÅ: Strand avgjorde mot gamleklubben

Artikkeltags