Gå til sidens hovedinnhold

Har avslått Godset-tilbud

Artikkelen er over 7 år gammel

Adam Larsen Kwarasey (26) har vært i dialog med Godset i over to måneder, men kapteinen er fremdeles ikke enig med klubben om forlengelse.

DRAMMEN: Keeperens avtale utløper etter sesongen. Til sommeren kan han fritt gå i dialog med andre interesserte klubber.

Godset ønsker å binde opp Adam Larsen Kwarasey på en lengre kontrakt før han reiser til fotball-VM i begynnelsen av juni. Etter hva Drammens Tidende erfarer er det snakk om forlengelse med ytterligere to sesonger – altså ut 2016.

Signerer han – og fullfører kontrakten – vil 26-åringen ha vært i klubben i ti år.

Første tilbud i januar

Adam Larsen Kwarasey fikk det første tilbudet i slutten av januar, like før Strømsgodset reiste på treningsleir til La Manga. Da kom de ikke til enighet. Kapteinen har siden fått et nytt utkast, men de har fremdeles ikke tatt hverandre i hånden.

– Jeg er i dialog med klubben, men det tar vi internt. Det er en sak mellom meg og Strømsgodset.

Mannen med 20 landskamper for Ghana er ikke fremmed for å bli værende i klubben han har utviklet et nært forhold til. Siden 2007-sesongen har Adam Larsen Kwarasey vunnet seriegull, seriesølv, cupgull og spilt over 120 kamper for Strømsgodset.

Trives veldig godt

– Jeg har tilbrakt hele min voksne karriere i Godset, og jeg trives veldig godt her, sier Adam Larsen Kwarasey.

For Trosterud-gutten er det naturligvis gunstig å reise til Brasil på utgående kontrakt. For Godset – mindre gunstig. De ønsker primært en avklaring før VM.

Men etter hva Drammens Tidende forstår, er det ingen bevisst strategi fra keeperen å trenere prosessen. Det kan godt hende Larsen Kwarasey signerer forlengelse før VM – dersom partene blir enige om betingelsene.

LES OGSÅ: Sætra: - Min beste kamp i karrieren

På radaren til Rosenborg

Drammens Tidende er kjent med at Godset-kapteinen er på radaren til flere norske klubber. Rosenborg-keeper Daniel Örlund er inne i sitt siste kontraktsår, og trønderne sonderer markedet etter en potensiell erstatter. Adam Larsen Kwarasey er ett av navnene som diskuteres på Lerkendal.

Gamleklubben Vålerenga skal også være interessert dersom 26-åringen ikke blir enig med Godset om ny kontrakt. Men Larsen Kwarasey kan fort få tilbud fra større ligaer enn den norske hvis han gjør et godt VM-sluttspill.

Sportssjef Jostein Flo nekter plent å kommentere kontraktsforhandlinger i media. Han gjør intet unntak med kapteinen.

I tillegg til Adam Larsen Kwarasey er følgende spillere på utløpende kontrakt: Muhamed Keita, Øyvind Storflor, Jarl-André Storbæk, Mounir Hamoud, Lars Sætra, Simen Brenne og Sead Ramovic.

LES OGSÅ: Sjanseløse på tre poeng

Les flere saker om Godset

Kommentarer til denne saken