Ogunjimi har blitt skrevet ut av sykehuset

  Av
  Artikkelen er over 5 år gammel

  Det er et godt tegn, men vi vet ikke hvor lenge han er ute av spill, sier David Nielsen.

  DEL

  LA MANGA: Når klokken nærmet seg 21.00 torsdag kveld var Marvin Ogunjimi (27) på vei tilbake til Strømsgodset-leiren etter å ha blitt undersøkt på sykehus på grunn av ryggskaden han pådro seg på fellestreningen tidligere på dagen.

  - Vi vet ikke annet enn at det mest sannsynlig går bra, men vi vet ikke hvor lenge han blir ute. Vi må se an de neste 24 til 48 timene, sier David Nielsen til Drammens Tidende.

  Det var VG som først meldte at Ogjunimi var skrevet ut av sykehuset torsdag kveld.

  Litt tidligere på kvelden var Drammens Tidende i kontakt med Godsets medisinske team. Da ventet de fortsatt på resultater fra undersøkelsene.

  Nå skal Godset-spissen få fred og ro. 27-åringen skal følges tett de kommende dagene.

  Skade i ryggen

  Det nærmet seg slutten av treningen da Ogunjimi ble sittende på bakken etter en duell da laget trente på dødballer.

  Først så det ut som om spissen hadde fått seg en smell i hodet. Belgieren kom seg etter hvert på beina, men ble kort tid etterpå lagt forsiktig ned på ryggen av Strømsgodsets støtteapperat.

  Det så ut som om 27-åringen landet forkjært. Ogunjimi skal ha hatt store smerter i ryggen.

  Måtte vente lenge på ambulansen

  Det var ikke hyggelige scener som utspilte seg på treningsfeltet. Med flere spillere og folk fra støtteapperatet til stede ble Marvin Ogunjimi liggende nede. Man ringte kjapt etter ambulanse, men siden nærmeste bil måtte reise helt fra sykehuset i Cartagena, som ligger rundt 30 kilometer fra treningsfeltet i La Manga, tok det tid før ambulansen var på plass.

  Uhellet skjedde rundt klokken 12.10. Først like før klokken 13.00 reiste ambulansen fra La Manga med Ogunjimi.

  Avsluttet treningen

  Støtteapperatet ba Drammens Tidende om å forlate selve banen rett før ambulansen kom. Spissen ble fraktet til sykehuset i Cartagena, der det ble gjort undersøkelser av 27-åringen.

  Treningen ble avsluttet etter belgierens skade.

  Martin Rønning Ovenstad sto med ryggen til og så ikke situasjonen.

  - Vi krysser selvfølgelig fingrene og håper alt går bra, sier midtbanespilleren.

  Møter Hammarby fredag

  Fredag kveld spiller drammenserne sin andre treningskamp for året. Da er det ikke hvem som helst som står på den andre banehalvdelen.

  Drammenseren og tidligere Godset-spiller Lars Sætra (23) og Lars Mendonca Fuhre (25) fra Hokksund spiller begge for Hammarby, som i fjor rykket opp til Allsvenskaen, Sveriges svar på Tippeligaen.

  Tirsdag så Hammarby meget bra ut mot Molde, treningskampen endte før øvrig 2-2.

  - Molde hadde store problemer og var heldige som fikk uavgjort. Det blir en tøff match for oss, sier David Nielsen.

  Mulig flere spillere spares

  Foreløpig er det usikkert hvilke elleve spillere Godset kommer til å starte med. Nielsen og co. skulle bruke ettermiddagen og kvelden på å finne det ut. Laget har kjørt mange intensive treningsøkter denne uken. Det kan se ut som flere spillere blir spart i matchen mot Hammarby.

  Jørgen Horn, Mounir Hamoud og Øyvind Storflor har stått over de over de siste fellestreningene, uten at det er meldt om at de sliter med skader.

  Som kjent har stopper Gustav Valsvik reist hjem til Norge på grunn av en vond akilles. Mathias Gjerstrøm, som mandag pådro seg det som ser ut til å være en strekk, er uaktuell for spill.

  Det er også nysigneringen Petter Vaagan Moen som skal få tid til å trene seg i form.

  DT.no føler utvikling i saken om Marvin Ogunjimi og kommer tilbake med mer info om kampen mot Hammarby fredag formiddag. Kampen i La Manga starter for øvrig klokken 18.00.

  LES OGSÅ: Godset vraker lavkarbo

  Ødegaard kan spille mesterliga for Real Madrid

  Tilpasset hele laget til Martin Ødegaard 

  Artikkeltags