Omar på vent

Omar Elabdellaoui spilte åtte kamper for SIF i eliteserien før han pådro seg et brudd i foten mot Fredrikstad i slutten av mai. I neste uke er han Manchester City-spiller igjen.

Omar Elabdellaoui spilte åtte kamper for SIF i eliteserien før han pådro seg et brudd i foten mot Fredrikstad i slutten av mai. I neste uke er han Manchester City-spiller igjen.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Strømsgodsets leiekontrakt med Manchester City angående Omar Elabdellaoui (19) går ut 4. juli, og det er fortsatt ikke forhandlet om noen ny avtale.

DEL

DRAMMEN: Rett før overgangsvinduet stengte i vår, ble det klart at Omar Elabdellaoui ble leid ut fra Manchester City til Strømsgodset fram til 4. juli. Det norske stortalentet presterte godt som midtbanespiller for SIF i Tippeligaen, men var uheldig og pådro seg et brudd i foten mot Fredrikstad 28. mai. Siden har det vært stille rundt den tidligere Skeid-gutten.

Del på Facebook

SIFs sportssjef Jostein Flo legger ikke skjul på at det er interessant å ha Elabdellaoui i en ny leieperiode, men at dette per nå ikke er diskutert med Manchester City.

Godset har en samarbeidsavtale med den engelske storklubben.

LES OGSÅ: Keita, Omar og Konradsen for Norge

Tilbake i september

– Det har hele tiden vært meningen at Omar Elabdellaoui skulle tilbake til Manchester City til midten av juli, for da starter de med sesongoppkjøringen, opplyser Flo.

I denne perioden skal Premier League-klubben ta en opptelling av spillerstallen, og ifølge Flo skal City vurdere om det er aktuelt å leie ut Omar til SIF i en ny periode. Etter rapportene skal Elabdellaoui være klar for spill igjen i september, senest.

– Vi skal snart ha en prat med City, og det er flere ting som står på tapetet, kommenterer Flo.

LES OGSÅ: City-talent til Godset

SIF-talent til City

Det er dessuten meningen at SIFs lovende Bersant Celina (15) skal til City på et treningsopphold i løpet av året.

Flo kan ellers melde om at det definitivt er klart at City-spillerne Mohammed Abu og Razak Nuhu spiller i Godset ut 2011-sesongen.
– Alle papirene er nå i orden, sier sportssjefen.
PS! Det skal komme to brasilianere på prøvespill i SIF i juli. Dette er ubeskrevede blad som i første omgang skal trene med juniorlaget.

Les flere nyheter fra Godset

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags