Gå til sidens hovedinnhold

Roser Godset-miljøet

Artikkelen er over 6 år gammel

Følelsene av at Godset-spillerne vil hverandre godt har fått nykommeren Jeb Brovsky til å stortrives.

DRAMMEN: Lørdag kan amerikaneren debutere for Strømsgodset, og når kona Caitlin flytter til Drammen om to uker, så skal ekteparet få det hjemmekoselig i en leilighet i byen.

Ikke rart Jeb Brovsky gliste fra øret til øret i solskinnet i går.

25-åringen føler seg veldig bra. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Det skyldes i stor grad hans nye lagkamerater.

Tidligere i karrieren har Brovsky sett spillere som har tenkt kun på seg og sitt. Det gikk så mye utover laget at spillerne ikke ga alt for hverandre på banen.

– Men her er det fantastisk og mange flotte karer, sier forsvarsspilleren.

FOTBALLMAGASINET: Stor sjanse for tre debutanter mot VIF

Vet hva som kreves

På siste treningen før dagens kamp mot Vålerenga spøkte han flere ganger med Flamur Kastrati. Kastrati dro ut i den store fotballverden i ung alder og har lært hvor viktig det er at nye spillere har det bra sosialt og trives både i- og utenfor garderoben.

Jeb Brovsky er også glad for at trener David Nielsen har tatt han til side og på en tydelig måte forklart hva som kreves for å spille førstelagsfotball i Godset.

Forsvarsspilleren vet han også skal bidra offensivt, slå innlegg og skape relasjoner med midtbanen. Brovsky sier han selv har spilt på midtbanen store deler av livet, så det tror han skal gå bra.

– Samtidig vet jeg at det kreves mye fysisk av forsvarsspillerne her, men det er jeg klar for, sier spilleren, som først og fremst er back, men som kan spille bekle alle plasser i den bakre fireren.

Amerikaneren er på lån ut inneværende sesong og ble formelt spilleklar 15. juli. Han skulle gjerne spilt Mesterliga-kvalifisering mot Steaua Bucuresti, men Strømsgodset kunne bare etteranmelde én spiller i bruttotroppen. Da falt valget på spissen Marvin Ogunjimi.

LES OGSÅ: Tragedie ga SIF-back nye mål

Spillesugen back

Om det blir fem eller 90 minutter mot VIF bryr ikke den svært spillesugne backen seg noe om. Han er bare glad for å være i gang.

Det samme er Godsets foreløpig siste signering Gustav Valsvik.

Den 21 år gamle midtstopperen har trent med Godset siden torsdag og kanskje får vi se han fra start mot Vålerenga i kveld.

Andre saker på dt.no:

Superpers ga gull

Den Femte Smak konkurs

Båtsalget tar av

Kommentarer til denne saken