OSLO: Uken før premieren på årets Skal vi danse-sesong var Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Mihu i gang med opptrening.

Da begynte foten til influenseren å gjøre veldig vondt, og ble ikke bedre, ifølge henne selv.

Det ble konstatert en overbelastningskade, og Guttormsen fikk ikke lov å gå på foten. Det er ikke et bra utgangspunkt når man skal delta i en dansekonkurranse.

Lørdag måtte Guttormsen annonsere på direkten at hun må trekke seg fra Skal vi danse.

– Det er ekstremt kjedelig at det ender sånn som det her. Vi kunne kommet veldig langt, kanskje til og med vunnet, sa hun i programmet.

Det ble både tårer og trampeklapp da Guttormsen skulle sette ord på hva hun følte. Hun la ikke skjul på at det hadde vært en drøm å delta i Skal vi danse i lang tid.

– Jeg er veldig veldig lei meg. Jeg føler vi ikke har fått startet en gang. Det kjennes som et kjærlighetsbrudd, både med Skal vi danse, Catalin og den gjengen her.

Dansepartner Catalin Mihu, som også er fra vårt distrikt, var heller ikke uberørt av stundens alvor.

– Jeg er veldig, veldig stolt av Iselin. Jeg er veldig glad jeg fikk muligheten til å danse med deg. Du er helt rå!

NB! Det er fortsatt flere lokale utøvere med i Skal vi danse. I år får vi se kjendisene Royane Harkati (28) og Anniken Jørgensen (25) svinge seg på parketten, i tillegg til proffdanserne Marie Lie Ramella (25) og Catalin Andrei Mihu (27), som hadde sitt første år i fjor.