Vikki klar for sitt første OL

TIL OL: Veronica Kristiansen fra Mjøndalen er tatt ut til OL.

TIL OL: Veronica Kristiansen fra Mjøndalen er tatt ut til OL. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tidligere Glassverket-spiller og mjøndøling Veronica Kristiansen er for tiden på Sunnmøre og forbereder seg til sitt første OL.

DEL

NEDRE EIKER: 26-åringen er for tiden i Ulsteinvik på Sunnmøre der hun og resten av håndballjentene spiller en miniturnering mot Romania, Frankrike og Spania for å forberede seg til OL i Rio de Janeiro.

Eikværingen debuterte i mesterskapssammenheng i VM 2013 og har altså ingen Olympiske Leker på CVen. Det får hun derimot nå, når hun og resten av laget skal til Brasil for å prøve å ta sitt tredje OL-gull på rad - en prestasjon kun Danmark har klart før dem.

Åpningskampen mot Romania ble spilt torsdag 21.juli, og Vikki sto for fem scoringer og spilte i alt en god kamp for det norske landslaget. Lørdag møtte Norge Spania, før Frankrike er siste motstander på søndag klokken 18.00 i Ulsteinhallen, Møre og Romsdal.

OL blir nok en god mulighet for Kristiansen til å vise seg fram på den internasjonale arenaen. Etter å allerede ha tatt steget fra Glassverket til FC Midtjylland i Danmark, kan det fort hende at godt spill i den brasilianske kystbyen vil åpne muligheter for en overgang til en enda større klubb.

LES OGSÅ:

Artikkeltags