Glassverket til semifinalen - St.Hallvard med tap og seier

Artikkelen er over 3 år gammel

Glassverket vant begge sine innledende kamper i Skjærgårdslekene, og dermed blir det årets første møte med gamletrener Kenneth Gabrielsen og hans Vipers i semifinalen.

DEL

TØNSBERG: Trener Geir Oustorp la mye i å vinne den første kampen i turneringen  i Tønsberg i helgen, og stilte med sitt beste lag i øyeblikket mot eliteseriekollega Halden.  Til slutt vant de med fem mål, 24–19.

I lørdagens kamp mot Flint ønsket han å la flere spillere få spilletid enn det han gjorde mot Halden.  Oustorp delte troppen i to, og lot de spilel en omgang hver. Til slutt ble det seier 28-12.

- Det ble en fin gjennomkjøring der spillerne var veldig skjerpet, forteller Oustorp

Han lot unge Silje M. Johannessen vokte målet hele kampen.

Fjorårets GIF-trener Kenneth Gabrielsen fikk en god start på turneringen med sitt nye lag Vipers. De vant hele 27–12 for  Oppsal, middelhavsfarer i eliteserien i fjor.  Lørdag fulgte de opp med hele 29-10 over nyopprykkede Gjerpen, og med to seire ble de puljevinnere.

Dermed blir det et aldri så lite prestisjemøte mellom Glassverket og Vipers i  semfinalene i kvinneklassen i Slagenhallen søndag kl. 10.50.

- Vipers virker sterke, de har formelig løpt over Gjerpen og Oppsal. Det blir nok mest spesielt for de tre spillerne og Keneth som tross alt forlot klubben. Men det vil helt klart liggen en del prestisje i den kampen, sier Oustorp.

I den andre semifinalen i kvinneklassen møtes Larvik og svenske Lugi.

- Søndag blir uansett en fin dag for oss. Vinner vi over Vipers blir det finale mot Larvik, og taper vi, så får vi svensk motstand i form av Lugi  i kampen om 3. plassen, avslutter GIF-treneren.

St. Hallvards herrer møtte veldig god svensk motstand, og tapte 20–17 i sin første kamp fredag, etter at det sto 8–8 ved pause. Kampen var både tøff og tett ifølge meldingene fra Nøtterøy. St. Hallvard møtte  arrangørlaget Nøtterøy i sin andre kamp lørdag formiddag, og vant 26-22. Dermed  ble liungene nummer to i puljen, og skal spille  mot andre toere søndag om plassene fra 5 til 8.

Først ut blir møtet med Bækkelaget, i  Hårkollhallen kl. 09.40, mens Falk og Runar møtes i den andre sluttspillkampen.

Svenske Lugi, Haslum, Fyllingen og ØIF Arendal gjør opp om plassene fra en til fire.

LES OGSÅ:

Artikkeltags