SHK-trener skuffet etter firemålstap

SURT TAP: Her konstaterer SHK-trener Glenn Solberg at det glipper i forsvaret-igjen mot Sandefjord. Det er ikke suksesstreneren fra Lier vant med. FOTO: GEIR JOHANNESSEN

SURT TAP: Her konstaterer SHK-trener Glenn Solberg at det glipper i forsvaret-igjen mot Sandefjord. Det er ikke suksesstreneren fra Lier vant med. FOTO: GEIR JOHANNESSEN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

- Jeg er veldig skuffet, innrømmer hovedtrener Glenn Solberg etter firemålstapet borte mot Sandefjord (29-25).

DEL

SANDEFJORD: St. Hallvards suksesstrener har opplevd bare seire med mannskapet sitt etter at han vendte tilbake fra EM, men i dag fikk Solberg & co et skudd for baugen.

Vestfoldlaget overrumplet SHKs menn de første ti minuttene, og hadde et solid grep på duellen. På stillingen 6-2 til hjemmelaget så Glenn Solberg seg nødt til en time out.

- Det var mye som gikk galt i dag, fortsetter SHK-treneren som skjønte at noe måtte gjøres med playmakeren og storskytteren, Khaled Chentout, som satte hele fem baller i nettmaskene før hvilen.

Fire av disse smelte han inn tidlig i kampen, men etter hvert ble scoringsmaskinen passet nøye på av Sindre Palin Kjelås.

Lyktes ikke

Dette hjalp litt, og lierlaget øynet kontakt etter at Kristoffer Norgren Olsen rushet inn 8-6. Men det ble snart klart at SHK ikke hadde sin store dag på håndballbanen og ble fraløpt av topptente spillere fra Sandefjord.

Personlige feil i angrep og glipp i eget forsvar gjorde det etter hvert umulig å håpe på poengfangst i hvalbyen.

For selv om det "bare" lyste 17-13 til hjemmelaget etter halvspilt kamp, maktet ikke Glenn Solberg å få fart på sine egne elever denne gangen.

I 2. omgang fortsatte nemlig det variable spillet fra SHK som ikke hadde den rette dyktigheten foran hjemmelagets siste skanse, og som i forsvar slet med å stoppe de fotkjappe og treffsikre Sandefjord-spillerne.

- Jobbe, jobbe, jobbe, skrek Glenne Solberg fra sidelinjen uten at han fikk nevneverdig respons.

LES OGSÅ: SHK-jubel for viktige poeng

SHK-jubel for viktige poeng St. Hallvard med ny seier

SHK truet

Dette var dagen hvor lite ville lykkes mot et aggressivt hjemmelag som tydeligvis har fått opp dampen de siste ukene og puster topplagene i nakken.

- Guttene visste hva som stod på spill i denne kampen. Jeg er stolt av dem, skrøt trener, Einar Veierød rett etter kampslutt.

Med sine 26 poeng er vestfoldingene nå to poeng bak St. Hallvard, som nå har plassert seg på kvalikplassen etter at Lillestrøm HK knuste Kristiansand hjemme. De gulkledde har overtatt den direkte opprykksplassen med 29 poeng.

To runder gjenstår i 1. divisjon og seire er bare godt nok til SHK mot Charlottenlund (hjemme) og Viking TIF (borte).

- Taper vi her så er vi ikke gode nok til å rykke opp, konstaterer en skuffet trener Glenn Solberg.

Etter å ha sett sine egne gjennomføre en av de svakeste kampene denne sesongen. Nå er resepten knallhard jobbing på treningene fremover for å få tilbake gutsen i laget.

Da kan opprykk bli en realitet.

LES OGSÅ: Reddet poengene

Kampfakta:

1. divisjon, menn

Sandefjord-St.Hallvard: 29-25 (17-13)

Jotunhallen, 150 tilskuere

SHKs lag: Robin Haug, Nicolas Granum, Lars Henrik Eriksen, Kristoffer Norgren Olsen 5, Håkon Økern, Simen Solberg, Hans Fredrik Cordt Hansen 2, Sindre Palin Kjelås 4, Arne Marius Sørensen 1, Alexander Mitrovic 1, Erik Lohne Karlsen, William Vangen 1, Fredrik Utengen 3, Herman Vildalen 2, Ole Jacob Borch 1, Kim Tajet Skaug 5.

Utv: Sandefjord: 1 x 2 min

SHK: 2 x 2 min

Dommere: Markus Kjelsrud, Varde og Leif B. Nilsen, OSI

Artikkeltags