Frode Hagen blir vikar

STEPPER INN: Frode Hagen skal lede St. Hallvard i serieinnspurten mens kompisen Glenn Solberg er opptatt med Norges OL-kvalifisering mot Island. Her fra en av deres siste opptredener som spillere i DHK.

STEPPER INN: Frode Hagen skal lede St. Hallvard i serieinnspurten mens kompisen Glenn Solberg er opptatt med Norges OL-kvalifisering mot Island. Her fra en av deres siste opptredener som spillere i DHK.

Artikkelen er over 3 år gammel

St. Hallvard må klare seg uten trener Glenn Solberg på benken i serieinnspurten. Han er igjen opptatt med landslagsarbeid. Frode Hagen blir vikar.

DEL

LIER: St. Hallvard sikrer minst kvalifisering til eliteserien dersom de vinner sine to siste kamper mot Charlottenlund (hjemme onsdag) og Viking (borte søndag). Gjør de jobben, og samtidig får hjelp av Falk i deres hjemmekamp mot opprykkskonkurrent Lillestrøm, rykker liungene rett opp. Sandefjord er også med i kampen om opprykk, enten direkte eller gjennom kvalifisering.

Med de to siste St. Hallvard-kampene går uten Glenn Solberg på sidelinjen. Han er igjen opptatt med landslaget, de forbereder seg til helgens OL-kvalik mot Island.

– Dumt, men noe som ligger i avtalen min med forbundet, sier Solberg.

Følg kampen live her

Tapte sist

Da han var opptatt med EM i Polen i januar, tapte laget hans tre kamper på rad, og falt ut av kampen om å vinne divisjonen. Det avgjorde Falk for flere runder siden.

Nå gir Solberg fra seg laglederjobben til sin tidligere lagkamerat Frode Hagen. Den tidligere proffspilleren skal lede laget sammen med Henrik Westgaard.

- Det er trist ikke å få være med når det hele skal avgjøres, men jeg kan bare håpe på to gode kamper fra vår side, og så trenger vi jo hjelp fra Falk dersom vi skal rykke direkte opp. sier Solberg.

Han har ledet laget gjennom noe gode treninger i påsken, og overlater et nærmest skadefritt lag til duoen Hagen/Westgaard.

Charlottenlund vant hjemmekampen 27–26 i en kamp der St. Hallvard var særdeles svake i forsvar.

Slik spilles de to siste rundene for lagene som kjemper om direkte opprykk til eliteserien:

Onsdag 30. mars: St. Hallvard – Charlottenlund, Falk-Lillestrøm, Follo-Sandefjord.

Søndag 3. april: Viking (Bergen)-St. Hallvard, Lillestrøm-Nøtterøy, Sandefjord-Haugaland.

Ender St. Hallvard på lik poengsum som Lillestrøm, så er liungene foran på innbyrdes oppgjør. Skjer det samme med Sandefjord, er de bak.

Følg kampen live her

Lierposten og Drammens Tidende kommer med kamprapport og bildegalleri etter kampen i kveld.

LES OGSÅ: Ferdig for i år 

SHK-trener skuffet etter firemålstap 

SHK-jubel for viktige poeng

Artikkeltags