Samles til finalefest i ROS Arena

SENTRAL: Torbjørn Sittrup Bergerud (22) har vært en av norges mest sentrale spillere under håndball-VM. I dag blir det enten gull eller sølv på Åros-gutten.

SENTRAL: Torbjørn Sittrup Bergerud (22) har vært en av norges mest sentrale spillere under håndball-VM. I dag blir det enten gull eller sølv på Åros-gutten. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Leder av ROS håndball, Atle Hellerud, håper på skikkelig håndballfest i ROS Arena, når de viser VM-finalen mellom Norge og Frankrike på storskjerm i ettermiddag.

DEL

(Røyken og Hurums Avis) Norges håndballgutter har kommet til en historisk finale mot vertsnasjonen Frankrike, og helt i sentrum står Røykens nye håndballhelt, Torbjørn Sittrup Bergerud (22).

Håndballkeeperen som har mange år bak seg i IL ROS håndball, har vært en svært viktig brikke for at Norge har kommet seg helt frem til finalen i håndball-VM.

Les også: Folket hyller håndballgutta

Storskjerm

Søndag ettermiddag går finalen, og nå ønsker moderklubben å gjøre ekstra stas på Åros-gutten ved blant annet  å vise kampen på storkjerm i ROS Arena.

- Vi skal samle masse håndballspillere fra ROS nå i ettermiddag. Vi ønsker å gjøre stas på både håndballen generelt, men Torbjørn spesielt.  Han er ekstremt hyggelig kar, omgjengelig og har vært viktig hele den tiden han var i klubben vår. Hele familien Bergerud har bidratt stort til sosialt fellesskap i alle år, sier Atle Hellerud oppglødd.

Les også: Torbjørn tror på VM-finale

Utmerket seg

Etter mange år i IL ROS håndball kjenner han Torbjørn svært godt. Han håper det nå kommer mange til ROS Arena for å heie Torbjørn og Norge frem.

- Det er hele det norske laget som har sørget for å være der de er nå, men Torbjørn har utmerket seg spesielt. Vi lager en liten markering og håper og tror på at det kommer mange i kveld, sier Hellerud.

Les også: Hylles av landslagstrenerne

Gratis håndballfest

Det blir gratis pølser, brus, kaffe og kaker til alle som kommer, og Hellerud oppfordrer flest mulig til å ta med norske flagg.

- Vi kjører gratis pakke og bidrar fra håndballkassa for en felles markering. Vi synes dette er så stort når vi har hatt landslagskeeperen fra klubben vår i en VM-finale, sier Hellerud.

Dørene åpnes klokken 16.30 og dommeren blåser kampen i gang klokken 17.30.

Artikkeltags