Leste i avisen forleden at politiet stolt kunne fortelle om en riktig storfangst, de hadde tatt to sexkjøpende menn på fersken.. Den ene vedtok (dessverre) forelegget , den andre gikk i tenkeboksen, klokt nok.

Spørsmålet er om ikke politiet har viktigere ting å ta seg til enn å passe opp to voksne mennesker som har sex?

Jeg vil tro det. Vold, innbrudd, hærverk og annet burde selvfølgelig vært prioritert lenge før slike nullsaker.

Følg oss på Facebook - DT meninger

Årsakene til at menn kjøper sex er sikkert mange. Ensomhet, behov for nærhet, et platonisk ekteskap/forhold eller rett og slett at man ikke har draget.

Politiet/politikere later til å tro at det bare er for alle menn å ta seg en tur på byen, få seg et kvinnfolk, og så rett til sengs. Dette er muligens dagligdags for dere, men ikke for tusenvis av menn der ute. Sånn er det bare ikke.

For øvrig må vel sexkjøpsloven være en av Norges mest besynderlige og vaklevorne lover, her skal det altså være fullt lovlig å tilby en tjeneste, mens den som benytter seg av tilbudet skal straffes med abnorme bøter? Hyklersk, spør du meg.

Politikerne og politiet bør seriøst ta en grundig gjennomgang/evaluering av denne loven, helst avskaffe den, eller i det minste gjøre det straffbart både å selge og å kjøpe sex. Og i mellomtiden kan politiet bare se en annen vei, for dette er ærlig talt ikke politiarbeid.