Helt uaktuelt med skjenkestopp klokka halv ett

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg reagerer sterkt på oppslaget i Drammens Tidende der kommunens medisinskfaglige virksomhet har lagt fram forslag om blant annet skjenkestopp klokka 00.30.

Det jobbes svært godt i Drammen Kommune innenfor helsetjenesten, og i et helseperspektiv ville sikkert nei til all alkohol i kommunen løst mange helserelaterte utfordringer.

Heldigvis har vi som politikere et bredere ansvar og en bredere tilnærming til alkoholpolitikk og utelivsbransjen enn kommunens medisinskfaglige virksomhet.

Det er selvfølgelig helt uaktuelt for oss i Arbeiderpartiet og si nei til bydelspuber, uteliv med lyd i sentrum og skjenkestopp klokka 0030.

Det er bra at den medisinskfaglige virksomheten sier hva de mener, men de vil nok oppleve at andre hensyn i denne saken vil veie minst like tungt som de rent medisinske.

Arbeiderpartiet står for en utelivspolitikk der det skal være rom for ulike konsepter, og hvor vi viser stor grad av tillit til enkeltmennesker på byen og bransjen. Det legger ikke disse forslaga opp til.

Les også:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags