(Nettavisen): Etter litt over et år som kjærester, skrev Se og Hør at det skal ha blitt slutt mellom «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas og Amalie Snøløs.

Selv kommenterte aldri paret bruddryktene, men har siden den gang holdt en svært lav profil i sosiale medier. Bruddryktene startet også å florere i sosiale medier etter kort tid.

Nå bekrefter drammenseren overfor Nettavisen at det stemmer at det er slutt mellom ham og Snøløs.

– Ja, vi har gjort det slutt. Mer ønsker jeg ikke å kommentere utover det, sier Tømmeraas til Nettavisen som møter ham på den rød løperen utenfor Colosseum kino i Oslo, i forbindelse med Netflix-premieren på serien «Ragnarok» der Tømmeraas spiller en av hovedrollene.

– Går fint

Det var i april 2018 at Tømmeraas og Snøløs bekreftet forholdet etter flere måneder med spekulasjoner om det hadde oppstått romantiske følelser mellom de to TV-profilene.

Når de to skal ha gjort det slutt, ønsker ikke Tømmeraas å kommentere. Men til Nettavisen forteller han at «det får fint» med ham selv.

At de to har hatt nok å gjøre på hver sin kant, er det ingen tvil om.

Les også

Da PT-Pias (30) nyfødte sønn var blå og ikke pusta, hadde hun ikke krefter til å få panikk

Travel

I fjor var han travelt opptatt med TV-serien «Semester» der han spilte hovedrollen som Erling, samtidig som han var i full gang med innspillingen av den nye Netflix-serien «Ragnarok» som hadde premiere torsdag kveld.

– Det er grisestas. Øverst på «bucket-listen» min har jeg å gjøre en serie eller film, samt å stå på rød løper med den, og den er huket av nå, forteller han.