Søndag fikk Marianne Wessel, som driver Steinsrud stutteri i Skotselv, besøk av ikke mindre enn 65 vrinskende deltakere fra hele Sør-Norge.
-Et show som bare er for Welsh Mountain har vi ikke hatt i Norge tidligere. Jeg har vært i Sverige og deltatt på utstillinger der og sett hvordan det foregår, sier Wessel. Hun stilte gården sin til rådighet for hesteeiere og horder med publikum.
-Jeg har hatt telefoner helt fra Vestlandet fra folk som kom hit bare for å se, sier Wessel. Hun håper showet i regi av Norsk Ponniavlsforening blir tradisjon heretter.

.HAR 30 HESTER. Det gikk både på norsk og engelsk under søndagens ponnishow. Dommerne var Peter Jones fra Wales og Live Enerhaugen fra Vestfold.
Rita Ingeborg Hansen (8) fra Bingen var høytidelig da hun gikk fram og ga gullmedalje og diplom til Ole Kristian Jahr Indresæter fra Åmot. Det var ikke få runder han løp i ringen, da han viste både egne ponnier og flere av Marianne Wessels ponnier. Og innehaveren av Steinsrud stutteri fikk møte igjen flere av de firbeinte skjønnhetene som er født på gården.
-Nå har jeg rundt 30 hester. Halvparten er Welsh Mountain og resten er shetlandsponnier, forteller Wessel. I forkant hadde hun sendt ut rundt 600 invitasjoner til Welsh-eier i Norge.

RITA VANT OGSÅ. Rita Ingeborg Hansen hjalp til med å feste premiesløyfen på Marianne Wessels toåring "Steinsrud Dewines Ddim Ddu".
Åtteåringen var selv utstiller av ponnien Steinsrud Llewelyn og sikret at den vant klassen sin. Flere lokale oppnådde sterke plasseringer på sine ponnier, deriblant Ina Knive Andresen fra Skotselv. Av 14 deltakere ble hennes partbredføll nummer fire. Guro Thea Skurdal fra Sylling ble klassevinner i seksjon A. Aina Skar fra Skotselv stilte hingsten Sparklet Comet, som Hege R. Braathen fra Eggedal er oppdretter av.