Ja, så er debatten i gang igjen om dette med seksuelle tjenester; forbud, avsindige bøter, politiets prioriteringer og såkalte «godtfolks» moral.

Jeg spør meg selvnok en gang, hva er egentlig så galt med disse tjenestene? Spesielt så lenge de er basert på frivillighet og ikke tvang? Har du f.eks. vondt i en tann går du til tannlegen, skal du bytte dekk går du til en dekkforhandler, skal du bygge hus/hytte går du til en arkitekt. Verre er det ikke.

Det finnes faktisk mennesker som av ulike årsaker ikke lever det A4 livet godtfolk og «øvrigheta» ønsker at vi skal gjøre. Det er faktisk ikke alle som er så heldige å ha en ektefelle/ kjæreste som venter på dem hjemme. Likeså har «hellet» med seg på by`n eller med såkalt nettdating.

Hva skal disse gjøre? Skal de sitte hjemme å «vansmekte» resten av livet bare fordi politikere og andre såkalte godtfolk synes dette temaet er ekkelt?

Paradokset her er jo at gjennom historien er det nettopp denne gruppen som har vært blant de beste «kundene» til denne virksomheten.

Nei hadde dette blitt gjort legalt og løftet fram i lyset ville vi sluppet bl.a. dette med skumle bakmenn og kriminelle nettverk som det til stadighet henvises til. La de som ønsker det ha dette som en lovlig næring og at de betaler skatter og avgifter som «alle» oss andre.

Slik det fungerer dag er det en enorm svart økonomi knyttet til dette med myndighetenes velsignelse.

Og til slutt, ville jeg selv benyttet meg av et slikt tilbud? Tvilsomt. Men jeg har full forståelse for dem som ville gjort det. Vi har alle ulike liv og preferanser, og jeg ville aldri satt meg til doms over noen. Folks privatliv er privat.

Og husk: Du skal ikke tåle så inderlig vel all den smerte som ikke rammer deg selv.