DRAMMEN: Torsdag 2. april klokka 17.30 svarer smittevernoverlege Einar Sagberg og kommuneoverlege John David Johannessen på innbyggernes spørsmål om koronautbruddet. Vi sender seansen direkte i samarbeid med Drammen kommune og Byen Vår Drammen.

Sendingen har en tidsramme på inntil halvannen time, og du kan se den på både dt.no og kommunens Facebook og nettside.

Enormt behov for informasjon

Det er politisk redaktør Hege Breen Bakken i Drammens Tidende og kommunikasjonssjef Lars Arntzen i Drammen kommune som intervjuer ekspertene ved hjelp av spørsmål fra leserne.

– I Drammens Tidende merker vi godt lesernes interesse og suget etter kunnskap om korona-situasjonen. I strømmen av nyheter og nye retningslinjer blir det daglige behovet for informasjon enormt. Våre journalister stiller selvsagt de daglige spørsmålene til myndigheter og fagfolk i forbindelse med kommunens pressekonferanser, men jeg er sikker på at leserne våre har mer på hjertet og lurer på enda mer som vi nå kan bringe videre til fagekspertisen, sier Breen Bakken.

Du kan sende inn dine spørsmål via Drammens Tidendes kanaler, og merk gjerne henvendelsen med «Spørsmål til ekspertene».

Send spørsmål til meninger@dt.no eller på våre Facebook-sider Drammens Tidende og DT meninger.

Vil svare på så mye som mulig

Innbyggerne kan også sende inn spørsmål på Facebook-siden til Drammen kommune. Fristen for å sende inn er klokka 15.00 onsdag 1. april. Da får Einar Sagberg og John David Johannessen muligheten til å forberede seg og gi gode svar under direktesendingen.

– Dersom det kommer inn flere spørsmål enn det Sagberg og Johannessen rekker å svare på i løpet av halvannen time, vil spørsmål av allmenn interesse bli prioritert foran spørsmål som angår et fåtall. Men målet er selvfølgelig å få svart på så mye som overhodet mulig, sier Arntzen.